Vrei să ai o casă perfect curată de Sărbători? Dyson te ajută să economisești timp și să cureți inteligent

Cu toții ne dorim să avem totul pus la punct din timp pentru Sărbători și să ne organizăm așa cum trebuie pentru a ne surprinde musafirii din ziua de Crăciun. Unul dintre cele mai importante aspecte pe care îl avem în vedere, de regulă, este crearea unei atmosfere în ton cu spiritul sărbătorilor și curățenia generală a locuinței, pentru a ne primi invitații într-un mediu confortabil.

Deoarece curățenia este un proces destul de îndelungat ce ne poate da bătăi de cap, avem nevoie de cele mai performante dispozitive care să ne vină în ajutor și să transforme o corvoadă într-o experiență rapidă și plăcută.

Curățenie impecabilă cu aspiratorul vertical Dyson V15 Detect Absolute

 Dacă vrei într-adevăr să obții o igienizare în profunzime a locuinței înainte de Sărbători, Dyson V15 Detect Absolute este dispozitivul perfect pentru acest lucru și un instrument de încredere în casă. Aspiratorul vertical este cel mai nou model de la Dyson și are capacitatea să îți facă locuința să strălucească, fiind dovada vie a curățeniei viitorului datorită tehnologiilor inovatoare pe care le încorporează.

Dyson V15 Detect Absolute captează 99,99% din particulele de praf de până la 0,3 microni, astfel că praful nu va mai avea nicio scăpare în locuința ta, chiar și în acele locuri în care până atunci credeai că este curat.

 Aspiratorul îți oferă o experiență unică de curățare acasă, datorită laserului verde integrat în capătul de curățare ce te ajută să observi acele particulele de praf care de altfel ar fi invizibile cu ochiul liber. Rezultatul final? Praful nu mai are nicio șansă, indiferent de suprafața pe care o vei aspira.

Mai mult decât atât, vei fi cu adevărat surprins să vezi ce tipuri de particule de praf se ascund în casa ta și cantitatea acestora, acest lucru fiind posibil datorită ecranului LCD care afișează date în timp real despre particulele aspirate și oferă, astfel, dovada științifică a ceea ce a fost aspirat.

Dyson V15 Detect Absolute este, de asemenea, soluția uneia dintre cele mai mari provocări cu care ne confruntăm în general când facem curățenie în casă: problema firelor de păr, mai ales dacă avem și animale de companie, și încurcarea acestora pe periile aspiratoarelor convenționale. Inginerii Dyson au creat un nou accesoriu cu șurub anti-încurcare pentru aspiratorul Dyson V15 care previne acest lucru și înlătura definitiv această grijă. Accesoriul a fost testat pe mai multe tipuri de păr și îndepărtează prin învârtire părul, transferându-l direct în coș și simplificând procesul de curățare.

Aer mai curat la interior – un nivel mai ridicat de confort pentru tine și invitații tăi de Crăciun

Curățenia generală nu se rezumă doar la cea vizibilă ochiului liber, care se observă cu ușurință atunci când pătrunzi într-o încăpere, ci poate avea în vedere și alte aspecte, precum îmbunătățirea calității aerului la interior. Acest lucru este important mai ales în perioada Sărbătorilor de iarnă când petrecem mai mult timp la interior, iar factorii poluanți prezenți ne pot afecta sănătatea, dar și pe cea a celor dragi. Un ajutor util este utilizarea unui purificator de aer performant prin intermediul căruia vei crea un mediu mai sigur pentru tine și invitații tăi și vei avea o casă cu adevărat curată.

Unul dintre acestea este și purificatorul de aer Dyson Pure Hot + Cool, ce are capacitatea de a purifica și încălzi în același timp o întreagă cameră, prin utilizarea tehnologiei Air Multiplier. Purificatorul detectează automat poluarea, captează 99,95% dintre poluanții ultra-fini și proiectează uniform și puternic un flux de aer purificat și încălzit de până la 290 de litri în încăperea în care este amplasat. Dyson Pure Hot + Cool are un sistem de filtrare complet etanșat 360° ce combină un filtru de cărbune activ și un filtru HEPA cu fibră de sticlă. Împreună, cele două rețin gazele și poluanții și previn eliberarea aerului murdar înapoi în cameră. Prin intermediul aplicației dedicate, utilizatorul poate seta unghiul de oscilație, temperatura și fluxul de aer ale purificatorului din orice loc s-ar afla.

Curățenie inteligentă, aer curat și fără aromele inconfundabile ale mâncărurilor delicioase de Crăciun (dar ale căror loc e, cel mai bine, în bucătărie), mai multă energie pentru timpul petrecut în tihnă alături de familie și prieteni – sunt cadourile pe care Dyson le strecoară sub bradul Moșului în prag de Sărbători.