Noul bloc ceramic Porotherm 25/30 ECO

Gama Porotherm Optim a fost completată cu un nou bloc ceramic menit să asigure confort şi siguranţă în construcţia de locuinţe.

Porotherm 25/30 ECO este un bloc ceramic destinat realizării pereţilor structurali în zone cu acceleraţia seismică ag <=0.15g, pereţilor înrămaţi în cadre şi pereţilor nestructurali de închidere şi compartimentare din zidărie cu protecţie împotriva penetrării apei.

Acest produs a fost proiectat şi executat conform reglementărilor în vigoare şi îndeplineşte cele mai recente exigenţe în domeniu, fiind un material sănătos şi durabil, cu impact redus asupra mediului înconjurător. Prin urmare, este un produs ecologic datorită scăderii emisiilor de gaze cu efect de seră rezultate în urma procesului de fabricaţie.

În plus, în contextul preocupărilor actuale pentru o arhitectură sustenabilă, calităţile blocului ceramic Porotherm 25/30 ECO sunt preferate de specialiştii în domeniu datorită beneficiilor considerabile:

  • Produs ecologic datorită scăderii emisiilor de gaze cu efect de seră;
  • Produs uşor de manipulat şi de pus în operă datorită greutăţii reduse;
  • Produs ce nu încarcă structura datorită masei mici a produsului, rezultând o zidărie uşoară ce va conduce la scăderea încărcărilor asupra structurii de rezistenţă;