Accesorizarea interiorului cu pernuțe decorative

Pe pat, pe canapele, fotolii sau scaune, chiar şi pe jos, în livinguri, dormitoare şi grădină, pernutele decorative sunt deasemene accesorii care nu pot lipsi din amenajările contemporane, fiind chiar considerate un must de către designerii de interior. Cu cât mai multe pernuțe decorative, cu atât mai bine şi în special de sărbători când avem nevoie de mult confort.

Fiecare cameră are o atmosferă aparte. Designerii recomandă ca atunci când decorăm o cameră, să asortăm materialele textile între ele: pernuţele decorative cu tăblia de la pat sau tapiţeria scaunelor sau draperiile cu perne şi pături pentru pat.

Canapeaua pe care stai şi te uiţi la televizor sau citesti, este locul perfect de reculegere. Îţi poţi pune o măsuţă de cafea, un covor pufos, şi un corp de iluminat cu picior înalt. Ce nu trebuie să lipsească sunt pernuţe decorative. Poţi alege pernuţe în culori deosebite şi materialul catifelat ce creează irizaţii unice sau patternuri jucăuşe şi borduri decorative ce completează de minune un open space. Pernuţele le poti aranja în orice poziţie vrei, ca tu să te bucuri de un design ergonomic pe canapea, în orice moment. În dormitor se recomandă accesorizarea cu borduri a draperiilor, perdelelor  dar şi a penuţelor.

Nu uita că se poartă culorile satinate: auriu, argintiu si infuziile preţioase, indicate şi pentru sărbători. Deasemenea se poartă pernuţele cu borduri decorative. Fiecare pernă este un accesoriu de preţ, care iţi oferă un plus de confort dar şi eleganţă casei.

Pernuţe decorative pentru sufragerie

Canapeaua pe care stai şi te uiţi la televizor sau să citeşti, este locul perfect de reculegere. îti poţi pune o masuţă de cafea, un covor pufos, şi un corp de iluminat cu picior înalt. Ce nu trebuie să lipsească din cameră, sunt pernuţele decorative. Livingul este dedicat socializării şi trebuie să fie decorat în culori light, pastelate, neobositoare îşi poti combina draperiile cu tesaturi fine din gama Firenze sau Cinque Terre, de la Sophia Home Decoration ce fac parte din cele 15 colecţii aniversare,

Colecţia Cinque Terre este una inspirată de jocul frunzelor pe pământ. Culorile deosebite şi materialul catifelat creează irizaţii unice, care te vor cuceri pe loc.Colectia Firenze este dedicată eleganţei şi artei italieneşti. Patternurile jucăuse şi bordurile decorative pot completa de minune un open space.

Pernuţe decorative pentru dormitor

Dormitorul este un spaţiu în care calmul te îmbracă. Orele de somn sunt foarte preţioase, iar decorul trebuie să te invite la o stare de beatitudine şi armonie. Poţi alege să îţi decorezi patul cu tapiţerii catifelate, plăcute la atingere şi un mobilier optimizat pe dimensiunile camerei.

Designerii de interior recomandă şi accesorizarea cu borduri a draperiilor, perdelelor şi a penuţelor. Colecţia preferată din acest sezon este Sena de la Sophia. Ea poate fi asortată cu o draperie uni, din colectia Arena, una din cele mai populare alegeri pentru casele rezidenţiale şi hoteluri sau pensiuni de top.

Nu uita deci că fiecare pernă este un accesoriu de preţ, care îţi oferă un plus de confort, dar care conferă şi eleganţă casei tale.

Faţă de pernă Madagascar 45 x 45 cm, catifea 100% poliester, 78 lei, Sophia Home Decoration

.




Faţă de pernă decorativă stil modern, colectia Madrid, 40 x 40 cm, 80% poliester, 20% flamet vâscoză,, design zig zag,  crem/maro, preţ 63 lei, În magazinul Sophia din Pache Protopopescu, www.sophia-romania.ro