Țigle ceramice TONDACH potrivite pentru orice stil arhitectural

Nu de puține ori în viață ne aflăm în fața unor decizii care par complicate sau ne dau sentimentul ca vor avea un impact pe termen lung, mai ales când vine vorba despre construcția casei, renovarea acesteia, sau alegerea blocului în care ne vom întemeia o nouă viață. Orice construcție se încadrează într-un anumit stil architectural, prin urmare trebuie să respecte anumite rigori și să exprime un mesaj unitar prin intermediul tuturor elementelor care o compun.

Țiglele ceramice pentru acoperiș TONDACH sunt disponibile în diverse forme, culori și finisaje, pentru a fi cât mai aproape de fiecare nevoie și pot împodobi cu succes orice construcție în stil modern, clasic, mediteranean sau tradițional.

Orice ai alege, atunci când optezi pentru materialele de construcție care îți vor guverna viața, este necesar să ai în vedere câteva aspecte importante precum:

  • Zona în care este amplasată construcția – Forma acoperișului va fi dictată de condițiile meteorologice specifice fiecărei zone, precum cantitatea de precipitații sau de zăpadă. De asemenea, zona de amplasare a construcției poate influența stilul și culoarea acoperișului, putând exista diverse reglementari legale în zone istorice sau de patrimoniu național care trebuie respectate;
  • Dimensiunea construcției – Poți avea în vedere construcția unei mansarde sau a unui spațiu de depozitare;
  • Aspectul economic – Bugetul alocat construcției, renovării sau achiziției unei case este în strânsă legătură cu materialele utilizate și dictează, în consecință, calitatea și stilul arhitectural;
  • Designul – Tendințele și gusturile personale sunt cele două elemente cheie care determină stilul acoperișului.

STILUL MODERN

Tondach Figaro Deluxe, Tondach Inspirași Tondach Bolero sunt țiglele ceramice din portofoliul TONDACH care modelează orice construcție în stil modern, urban.

În mod deosebit, nuanțele intense contribuie la crearea unui ambient plăcut, însuflețesc atmosfera generală și imprimă un aer vesel, exuberant.

STILUL CLASIC

Tiglele ceramice Tondach Tango Plus, Tondach Transilvania și Tondach Constant Eco  contribuie la conturarea unui cadru unitar, armonios prin texturile versatile și paleta de nuanțe specifice stilului, de la teracotă la maro sau antracit.

Toate aceste argumente oferă construcției un aspect atemporal, împlinind scopul primordial: realizarea unei case care să își mențină peste decenii aspectul nobil.

STILUL MEDITERANEAN

Tondach Mediteran Plus, Tondach Venus, Tondach Olan Adriatic, Tondach Rumba sau Tondach Twist evocă pasiune și eleganță și fac legătura între arhitectura deosebită și natura bogată din jur.

Extrem de spectaculoase, casele cu acoperiș ceramic în stil mediteranean dobândesc un statut de capodoperă arhitecturală și evidențiază personalitatea puternică a proprietarului.

STILUL TRADIȚIONAL

Solzi Cedonia, Solzi Clasic Sibiu, Solzi Gotic, Solzi Pilis, Solzi cu falțuri și Solzi cu taietură semicircularăsunt recomandarea TONDACH pentru un acoperiș ceramic care va reda cu ușurință viziunea arhitecturii la nivelul întregii construcții.

Disponibile in nenumarate forme si culori, potrivite atât pentru proiecte de renovare, dar și pentru constructii noi, țiglele ceramice TONDACH surprind prin unicitate și adaugă valoare și rafinament proprietății.

Secretul unei case armonioase constă în alegerea stilului adecvat contextului și personalității tale, iar portofoliul de țigle ceramice TONDACH îți oferă acele accente unice care asigură echilibrul perfect între arhitectură și artă. Descoperă aici jocul perfect între design, formă și funcționalitate!

Specialiștii Wienerberger îți stau gratuit la dispoziție cu informații și sfaturi pe întreaga durată a proiectului, de la planificare până la implementare, de aceea îți recomandăm să apelezi cu încredere la echipa de consultanță tehnică Wienerberger pentru realizarea unui acoperiș ceramic durabil și rezistent în orice stil arhitectural.