Cauti o experienta placuta si profesionista pentru serviciul de montaj mobila?

Iti doresti ca mobilierul pe care ti l-ai comandat sa fie livrat la tine acasa, iar cutiile in care sunt ambalate bucatile de pal / lemn sa se transforme in frumoase obiecte de mobilier precum dressing / cadru de pat / bucatarie, etc. asa cum le-ai vizualizat in planul de design interior?

Cu ErgalaHome ajungi in punctul pe care ti-l doresti si anume sa ai parte de serviciul de montaj mobila asa cum ti-l doresti, imaginezi. In urma acestui serviciu, mobilierul achizitionat ia forma obiectelor de mobilier conform proiectelor concepute de designerii de interior.

O parte dintre beneficiile echipei de montaj mobila:

✅Profesionisti selectati cu atentie.

✅Avantajosi si punctuali

✅Serviciu prietenos 24/7 pentru client

✅Preturi accesibile

✅Diverse modalitati de plata

✅Polita de asigurare pentru bunurile clientilor

✅Garantie servicii

✅Manageri de proiect care gestioneaza cu atentie si grija multiplele solicitari ale clientilor

Misiunea noastra este sa “Schimbam Imaginea Mesterilor din Romania” prin “ Lucru Bine Facut” care se obtine prin profesionalism, dedicare si responsabilitate.

Apeland, la o firma care se ocupa in mod special cu prestarea serviciilor de montaj mobila, ai certitudinea ca vei avea la finalul lucrarii rezultatul garantat.

Cu siguranta ai optiunea de a alege un mester la intamplare de pe diverse platforme din mediul online sau “vecinul bun la toate”, dar acest lucru nu iti da garantia ca vei avea la final rezultatul asteptat. Poate nu are sculele necesare  sau nu stie cum sa asambleze mobilierul. Acest lucru, ducand la nefinalizarea obiectivului.

De cele mai multe ori costul cu finalizarea montajului unui produs care e inceput si neterminat de alt mester este mai ridicat decat in situatia in care ai apela de la bun inceput la o firma de montaj mobila care iti da asigurare, garantii ca montajul se face conform schitei transmise de producator si cu personal calificat.

Durata montajului poate sa se intinda pe un nr de ore duble, iar tu in loc sa te relaxezi te vei stresa ca serviciul nu e finalizat la timp.

Apeland la ErgalaHome aceste dezavantaje sunt excluse, dar si costurile sunt mai ridicate si se reflecata in calitatea seviciului prestat.

Un simplu exemplu: De la cati mesteri ati primit factura / garantie lucrare / contract pentru prestari servicii / posibilitatea de plata prin transfer bancar ori POS?

Intr-adevar costurile cu mesterii din mediul online care nu au o forma legala de lucru sunt mai reduse, dar vin la pachet cu dezavantaje pentru clienti.

Acest lucru se datoreaza faptului ca in Romania piata de mesterit (instalatori, electricieni, montatori mobila, zugravi etc.) este inca nereglementata.

Alatura-te si tu comunitatii ErgalaHome care este prima platforma de mesteri pentru montare mobila, lansata in 2007 cand nu exisista mai deloc cerere in mediul online.  

Azi ne bucuram de zeci de solicitari zilnice.

Pentru ca ne dorim ca un client care apeleaza la serviciul de montaj mobila si care are si alte solicitari indirecte am decis de anul trecut sa le adaugam in portofoliul nostru ca el sa lucreze cu un singur prestator de servicii, printre acestea enumeram:

  • Racordare electrocasnice
  • Servicii de electrica
  • Demontare mobilier
  • Debarasare mobilier
  • Design interior
  • Transport mobila
  • Modificare mobilier
  • Reparatii mobila

Daca si tu ai de mesterit prin casa, hai sa stam de vorba despre proiectul tau si sa vedem cum te putem ajuta.

Ne poti contacta pe oricare dintre canalele de comunicare puse la dispozitie:

www.ergala-home.ro

office@ergala-home.ro

Telefon: 0724 511 372

WhatsApp: 0724 511 372