Încă o dată acasă pentru Britney Spears!

Încă o dată când vine vorba de fostul conac din Beverly Hills pe care l-a cumpărat în 2007 după divorțul de Kevin Federline, Britney Spears încearcă un sentiment de părere de rău.

Aici Britney Spears a putut găsi intimitate într- o comunitatea închisă și bine păzită.

Britney a vândut proprietatea în 2012 cu o pierdere de 2 milioane de dolari. Anterior, în 2018, a fost propus pentru un preţ de piață de 9 milioane de dolari, acum este listat considerabil mai puţin, la 6,8 milioane de dolari

Vibraţia lumii vechi a casei în stil de vilă italienescă este încă caldă și primitoare. Aspectul interiorului său optimist modern, pare să se fi îmbunătățit cu câțiva ani de maturitate.

Construit în 2001 și având o suprafață de aproape 7.500 de metri pătrați, camerele sunt mari, aerisite și deschise profitându-se astfel  de climatul blând.

Interiorul se deschide într-un foaier mare, decorat cun candelabru imens cu vedere la intrare.

Câțiva pași în interior dezvăluie balustrada din fier forjat care duce pe scări şi care continuă peste deschiderea de la etajul al doilea,. Aceasta acționează ca o pasarelă mare, de asemenea, cu vedere la camera de zi formală, cu șemineul său impresionant.

Alb și luminos, cu ferestre care adaugă și mai multă lumină, este un fundal perfect pentru artă, antichități speciale și copaci în ghivece imense.

În plus, există o sală de mese formală, bucătăria bucătarului deschisă către o cameră mare de familie care se deschide spre puntea piscinei și garduri vii.

Există un colț vesel de mic dejun cu scaune încorporate, înconjurat de ferestre pe trei laturi.

Cele șase dormitoare și șapte băi includ un apartament principal cu propriul balcon privat și șemineu, cadă somptuoasă și dressing mare cu lambriuri.

Există, de asemenea, un birou, o sală media și mai multe locuri de divertisment atât în interior, cât și în exterior.

Summit-ul a fost cartierul ales pentru animatorii de elită care doresc o locație protejată de paparazzi în care să poată să-şi invite colegi şi prieteni, să se poată juca cu  copiii lor, să se poată juca liniștit departe de spectatorii curioși.

Foto: Christopher Amitrano, datorită lui Douglas Elliman

Sursa: thealtmanbrothersteam.elliman.com