Cu ocazia sărbătoririi a 60 de ani, Roche Bobois a lansat colecţia specială toamnă-iarnă 2020

Ultimele luni ne-au oferit șansa de a arunca o privire nouă asupra interioarelor noastre. Fiecare piesă a luat un loc mai semnificativ în viața noastră, trezindu-ne imaginația și dorind de schimbare.

Caractere

Pentru a răspunde noilor dorințe de confort și decorare și sărbătoririi a 60 de ani, colecția specială toamnă-iarnă lansată de Roche Bobois este o invitație de a descoperi o selecție de piese de mobilier care întruchipează lux, know-how, creativitate și inovație. Piesele din noua colecţie sunt fabricate în Europa şi se găsesc şi la showroomul Roche Bobois din Bucureşti.

Masa AQUA dintr-un material nou

Este o piesă cu bază centrală din marmură solidă, blat din Fenix, poliuretan lăcuit cu furnir laminat negru, alb sau gri. Fenix ​​NTM este un material inovator care combină estetica ultramată cu performanțe tehnologice de ultimă oră. Acest laminat a fost dezvoltat cu rășini acrilice și nanotehnologie.

Cu atingerea mătăsoasă și rezistența la amprente, acest material rezistă la zgârieturi, abraziuni, frecare și căldură uscată. De asemenea, este extrem de rezistent la impacturi, solvenți și produse de curățare. Are proprietăți antibacteriene care îl fac ușor de curățat. FENIX NTM este, de asemenea, rezistent la apă și rezistent la mucegai. Microzgârieturile pot fi îndepărtate cu un burete din spumă de melamină (nu este inclus) recomandat pentru regenerarea materialului sau cu o cârpă umedă și un fier de călcat, urmând instrucțiunile de întreținere.

SATELITUL 2

Canapeaua  SATELITUL 2 cu elemente tapițate în piele sau țesătură este un mecanism electric multi-poziție care transformă fiecare scaun într-un fotoliu.

Canapeaua este dotată cu două motoare pe scaun cu telecomandă multifuncțională și conexiune USB (disponibilă și cu mecanism manual). Spatele este  reglabil cu mecanism manual.  Este disponibil și în alte dimensiuni, ca şi canapea dreaptă și ca fotoliu.

Colecția EDEN ROCK

Această linie foarte contemporană, cu multe indicii din trecut, este subliniată de o filetă de alamă, iar blatul este din marmură Carrara, ceea ce aduce un plus de lux acestei colecții.

Piesele sunt acoperite cu un lac hidrofug cu finisaj satinat. Tapițate în țesătură sau piele, toate piesele sunt disponibile în finisaje din lemn sau marmură pentru blaturi.

Parcours

Colecția de lămpi suspendate

Realizate de designeri din toate mediile, lămpile Roche Bobois sunt alese și dezvoltate pentru a se potrivi cu colecțiile de mobilier şi cu tendințele actuale.  Fabricate în Europa, lămpile respectă în totalitate standardele în vigoare.

Această colecție de iluminatRoche Bobois este bogată și variată. Datorează aceste aprecieri designului, diferitelor sale forme și dimensiuni, varietății materialelor utilizate şi tipului de iluminat.

Foto: Archiproducts