Vila din Beverly Hills a Priscilei Presley, de vânzare

Fără îndoială că cele mai multe vile spectaculoase şi scumpe sunt cele ale căror prorietari sunt vedete, actori, sportivi, artişti, scriitori, rockeri.

Cel mai des sunt vilele din Beverly Hills, Hampton şi Coasta de Azur. La fel de scumpe şi spectaculoase sunt şi duplexurile din Manhattan, New York.

Astăzi, din nou o vilă din Beverly Hills care tocmai a fost pusă pe piaţă.

Regele rockului

Priscilla Presley probabil că nu a avut prea multe zile plictisitoare de când s-a căsătorit în cele din urmă cu Elvis în 1967, după îndelungata și complicata lor relaţie. Deși, dacă a avut nemulţumiri, probabil că acestea au fost în timpul căsătoriei lor de șase ani.

Regele rockului era de modă veche în ceea ce priveşte soţiile. Aceasta trebuia să rămână acasă, făcând activitățile „soției” din anii interbelici. În timp, însă, el și-a făcut partea de găzduire de nenumărate ori cu o serie de domnișoare în timp ce juca în filme.

După divorț, Elvis a rămas în casa familiei lor din Beverly Hills. Priscilla a cumpărat o casă luxuriantă lângă el în Holmby Hills. Ideea a fost de a-i facilita relația strânsă cu fiica lor Lisa Marie. Priscilla locuiește ]n aceast[ casă de peste 45 de ani. A pus-o însă recent în vânzare la preţul de 14,5 milioane de dolari.

Casă tipic colonial spaniolă cu ambianţă clasică

Pereții acoperiți cu viță de vie, acoperiți cu stuc, împreună cu țigla de acopreiş de tip olan, în mijlocul unei amenajări peisagistice bogate şi curate, oferă proprietății o atmosferă magică.

Ca de obicei în cazul caselor în stil colonial spaniol, vila se întinde pe orizontală. Dalele din grădină sunt din gresie ceramică. Alte caracteristici sunt curțile interioare, terasele, pasajele cu arcade, ferestrele și ușile în arcadă, detaliile la cornișă, balcoanele decorative, porticuri cu coloane, scările interioare cu balustradă de fier forjat şi în special grinzile de lemn vizibile care susțin planseul, șemineele, lemnul masiv pentru pardoseli, balcoanele cu lemn și fier forjat.

Copiii care cresc aici se pot imagina cu ușurință naufragiați pe o insulă tropicală cu apa turcoaz din piscină.

Este ca un paradis tropical ascuns în mijlocul Hollywoodului! Pentru adulți, divertismentul în interior și în aer liber al meciurilor de tenis, petrecerile la piscină după-amiaza și cina elegantă în interiorul sau pe o terasă se potrivește cu orice dispoziție și stil de divertisment.

Organizare

Cu o suprafață de 8.952 de metri pătrați, casa este formată din șapte dormitoare și nouă băi, living formal, sufragerie și bibliotecă, o cameră de servitoare de lângă bucătărie și un apartament de oaspeți deasupra garajului cu intrare proprie. Apartamentul principal este la nivelul superior, are băi proprii și o terasă cu vedere la teren. Aproape fiecare cameră se deschide spre plantațilei tropicale verzi.

Priscilla a devenit o femeie de afaceri înțeleaptă la o vârstă fragedă după ce Elvis a murit în 1977. A trăit la  Graceland, atât de scump de întreținut, încât a decis în mod înţelept să o transforme într-un muzeu Elvis. Succesul a fost și este astăzi, fără precedent.

Priscilla a devenit autor, designer de îmbrăcăminte și bunica plăcută pentru copiii Lisei Marie

Cu gândirea sa inteligentă și contemporană în afaceri, Priscilla nu s-a recăsătorit niciodată. A avut însă mai multe relații serioase pe termen lung de-a lungul anilor.

Foto: Hilton & Hyland

Sursa: www.hiltonhyland.com