Invitaţie pentru arhitecţi: participare la Active House Awards 2024

Active House Awards 2024 reprezintă angajamentul față de clădiri durabile, prietenoase cu oamenii. Pentru participarea la acest concurs, toate detaliile pot fi accesate aici. Premiile Active House sunt o recunoaștere esențială acordată de Active House International, o asociație globală renumită pentru stabilirea standardelor menite să creeze clădiri mai sănătoase și mai confortabile.

Premiile celebrează și promovează cele mai bune practici în domeniul clădirilor durabile și centrate pe oameni. Acestea prezintă aplicarea exemplară a principiilor de casă activă în proiectele de construcție. Aceasta implică echilibrarea elementelor de confort, energie și mediu în proiectarea clădirii pentru a îmbunătăți calitatea vieții ocupanților, asigurând în același timp durabilitatea.

Premiile Active House RADAR Master sunt deschise proiectelor realizate care aplică pe deplin Active House Radar.

Premiile Active House Principle sunt deschise atât pentru proiectele finalizate, cât și pentru cele dezvoltate, care au succes şi reflectă principiile Active House. Alăturarea la Active House Awards nu numai că validează dăruirea și munca asiduă a premianților, dar ajută și la inspirarea altor arhitecți, constructori și designeri să urmărească proiecte de construcție durabile și centrate pe om.

Ceremonia de decernare a premiilor 2024 va avea loc în cadrul Festivalului Noului European Bauhaus de la Bruxelles. Festivalul reunește inovatori, creatori, oameni de știință, oameni și colectivități din toate categoriile sociale pentru a modela un viitor care este durabil, incluziv și estetic.

casă activă – proiect finalizat

Toate proiectele selectate vor fi anunțate public și prezentate pe site-ul Active House International Alliance. Câștigătorii premiului Active House li se acordă un certificat de recunoaștere pentru munca lor remarcabilă în domeniu. În plus, proiectele lor câștigătoare vor fi publicate și evidențiate pe site-ul Active House International Alliance, oferindu-le expunere globală și stabilind un punct de referință pentru viitorii aspiranți în acest domeniu.

Aplicaţiile pot fi trimise până la 15 februarie 2024 aici.