Casa antiglonț a lui Steven Seagal

Controversat și excentric, actor și muzician, guru al artelor marțiale și având o înfățișare de deznădăjduit  tipul de dur Steven Seagal își vinde casa din Scottsdale, Arizona, situată în deşertul Mountain.

Cu vederi uimitoare şi siguranţa neobișnuită a sticlei antiglonț deschiderilor, preţul propus pentru casă este aproape de 3.4 milioane de dolari.

Cariera

Povestea de viață a lui Seagal, de la zilele sale de copil fragil și astmatic la una dintre vedetele de acțiune de la Hollywood, este ca un roman aproape incredibil.

Cunoscut din cariera sa de actorie în filme precum Fire Down Below, Patriot și serialele de televiziune pe care le-a creat, Steven Seagal demonstrează doar o parte talentelor sale variate. Maestru și instructor al artei marțiale japoneze Aikido, el a jucat în multe filme. Deasemenea abilitățile sale de chitară au oferit o muzică interesantă. Steven are cetățenia în trei țări: Statele Unite, Rusia și Serbia, unde deține un studio de arte marțiale. A fost căsătorit de patru ori și are șapte copii. A fost şi co-autor al unei cărți, The Way of the Shadow Wolves: The Deep State And The Hijacking Of America. Deasemenea a lansat două albume de muzică: Songs from the Crystal Cave și Mojo Priest. După ce a trăit cea mai mare parte a carierei în controverse și probleme cu colegii actori și cascadori, în prezent este mai blând în căutările sale. Depune eforturi pentru îmbunătățirea mediului și preocuparea umană pentru animale.

Iubitor de proprietăți imobiliare elegante, Seagal încă deține case în locații frumoase. Acum își vinde casa din Arizona, cu vedere la terenul de golf Chiricahua, orașele Phoenix și Scottsdale. Odată cu casa, şi valea de dincolo, o locaţie ideală pentru jucătorii de golf.

Casa

Casa este situată în fermele Carefree Ranch Homesteads şi a fost construită în 2001 pe un deal de aproape 5 hectare.

Pereții casei principale care are 8000 de metri pătraţi sunt din cupru, piatră și sticlă. Casa principală măsoară peste 8.000 de metri pătrați, cu patru dormitoare și cinci băi. În timp ce casa de oaspeți de 600 de metri pătrați are o cameră de zi, o bucătărie completă și un dormitor.

Casa principală beneficiază de priveliștile uluitoare care o fac una cu natura. Extinderi mari de pereți de sticlă apar în aproape fiecare cameră. Ca finisaje, atât la exterior cât şi la interior a fost folosită piatra cu precădere. Aceasta accentuează caracterul de siguranţă al casei.

Pline de spații pentru divertisment, camerele sunt mari, aerisite și pline de lumina soarelui de Arizona. Sunt camerele de zi, de familie și de luat masa, bucătăria bucătarului-bucătăria propriu-zisă și terasa de luat masa. Deasemenea, un teatru suficient de mare pentru găzduirea prietenilor și câteva camere flexibile.

Există o serie de terase, unele acoperite, altele deschise, o piscină infinită și spa. Există, de asemenea, un garaj cu trei mașini și o mulțime de locuri de parcare pentru oaspeți.

Sursa: www.carefreeretreat.com

Credit foto: Engel & Völkers