Tocmai a fost vândută vila lunii de miere a lui Jennifer Aniston și Brad Pitt

Jennifer Aniston și Brad Pitt s-au căsătorit în anul 2000 şi şi-au cumpărat o casă tip conac cu poveste cu suma de 13,5 milioane de dolari, situată bineînţele în Beverly Hills.

Chiar după divorţul din 2005 au mai stat împreună în această casă aproape un an de zile. Deși nu s-au spus multe în ultima vreme despre posibilitatea ca ei să se reunească din nou acum, că sunt amândoi singuri, casa superbă tocmai a fost vândută.

Casele de vedete se vând bine

Casa de 11.173 de metri pătrați a fost construită în 1934 pentru actorul Fredric March, de două ori premiat cu premiul Oscar. A fost una dintre primele vile de film din Beverly Hills

Fiind o casă istorică, cu poveste şi bine plasată, vila a fost scoasă la vânzare anul trecut având o cotă de 56 milioane de dolari. Prețul a fost redus însă în timp, dar nu s-a vândut și a fost scoasă de pe piață când a ajuns la 44,5 milioane de dolari în luna martie. În cele din urmă, s-a vândut cu 32,5 milioane de dolari într-o tranzacție în afara pieței, mai mult decât dublu faţă de cât au plătit inițial Aniston și Pitt pentru aceasta.

O casă istorică în Beverly Hills

Fostul conac de dragoste al lui Jen și Brad este amplasat într-o zonă liniștită, cu intrări închise pe două străzi,. Sunt cinci dormitoare și treisprezece băi în casa principală și o pensiune cu un dormitor.

Camerele sunt mari, cu sala de mese capabilă să cuprindă 20 de persoane și camera barului cu șemineu original, bucătărie gastronomică și sală de gimnastică. O notă aparte este dată de structura din lemn a casei. Grinzile sunt lăsate la vedere la exterior inducând ambianţa de conac englezesc.

Livingul de la nivelul inferior și sala de bar se deschid spre terasa piscinei. Grădina este tropicală, foarte deasă cu plante mari. Este organizată însă mai degrabă în stil englezesc cu alei generoase şi scări largi care dau spre piscină. O mare parte din ceea ce există astăzi în interiorul și în afara casei s-a datorat lui Jen și Brad.

Renovarea lui Jen şi Brad

La scurt timp după ce au cumpărat casa în 2001, supercuplul a început o renovare care a durat trei ani. Au înlocuit gresia din bucătărie cu marmură  şi au montat încălzire în pardoseală.

În restul casei au înlocuit parchetul cu podele provenind de la un castel francez vechi de 200 de ani. Deasemenea au amenajat o sală de home cinema.

De asemenea, au mărit deshiderile vitrate şi le-au dat o formă modernă. Au adăugat un teren de tenis și un pavilion cu o pensiune la nivelul superior.

În ianuarie 2005, a fost anunțată separarea lor. Casa a fost vândută în 2006 cu 26 de milioane de dolari către executivul de fonduri speculative Jonathan Brooks. Acesta a finalizat renovarea și a adăugat câteva caracteristici noi. Acesta a deţinut locuinţa 14 ani şi a vândut-o obţinând un profit de aproximativ 6 milioane de dolari.

Credit foto: Tyler Hogan

Sursa: www.hiltonhyland.com