O singură canapea pentru amenajarea în trei stiluri diferite

Gusturile nu se discută, însă sunt schimbătoare. Dacă nu ești convins de stilul pe care vrei să îl abordezi în livingul tău, nu îți face griji! Există soluţii și îți prezentăm în acest sens ca exemplu, canapeaua Bobochic Balio. O canapea este desigur una dintre cele mai importante piese de décor, dacă nu chiar cea mai importantă. Stilul ei va influenţa fundamental întreaga amenajare.

Canapeaua Bobochic Balio este o piesă elegantă, dar și confortabilă în același timp. Aşa cum a fost concepută, marele avantaj al acestei canapele este că modelul ei se potrivește cu trei stiluri diferite: scandi, industrial și glamour. Îți rămâne doar să o combini cu accesoriile și decorațiunile specifice stilului preferat de tine.

Industrial special

Canapea extensibilă Bobochic Paris Balio, turcoaz, 3263 lei

Acest stil distinctiv este potrivit pentru cei care visează la atmosfera lofturilor din New York. Acestea combină piesele inspirate de halele industriale de la începutul secolului trecut cu elemente moderne.

Set 3 măsuţe auxiliare somcasa Fabio, 993 lei.

Un stil îndrăzneț pentru cei care știu ce vor. Metalul rece și sobru se combină armonios cu elemente calde precum lemnul, pielea sau blana. Nuanțele neutre de gri scot în evidență accentele de galben închis.

Scandi fresh

Canapea extensibilă Bobochic Paris Balio, gri deschis, 3263 lei

Cu stilul scandinav, nu dai greș niciodată, mai ales datorită designului simplu și funcțional. Dar dacă nu te bucuri de aspectul auster și minimalist, îl poți înviora cu ușurință cu decorațiuni și accesorii în diferite culori.

Conturează o atmosferă spațioasă și luminoasă în living cu nuanțe pastelate de verde mentol pe care le poți alege pentru un tapet nonconformist! Axează-te pe forme simple și culori deschise.

Glamour sublim

Poți oferi o notă neconvențională livingului cu ajutorul accesoriilor în nuanțe metalice, a accentelor de marmură sau a pernelor din blană pufoasă.

Tablou Styler Glasspik Marble IV, 80 x 120 cm, 426 l

Pentru a face interiorul să pară și mai luminos, creează un echilibru între materiale dense și elemente mai „greoaie”. Poţi face asta cu piesele subtile și piesele cu forme simple, cum sunt, de exemplu, picioarele mesei sau anumite corzi.

Nu uita să amplasezi și câteva perne decorative și plante de apartament! Vei alege accesoriile şi alte decoraţii mai mici. Deasemenea şi culorile decorului şi acestora astfel încât să pui amprenta stilului preferat de tine.

Măsuţă auxiliară WOOOD Suus, 372 lei

Noi îţi oferim mai multe soluţii posibile din care să alegi. În legătură cu alegerile tale să nu îţi faci nici o problemă. Canapeaua Bobochic Balio se potriveşte foarte bine cu oricare dintre acestea.

Foto: Bonami