3 calități importante ale unui aspirator performant care asigură o curățenie impecabilă

Atunci când vine vorba despre curățenia la domiciliu, ne dorim să fim cât mai eficienți și să avem dispozitive inteligente și de încredere la îndemână, care ne pot face munca mai ușoară, dacă nu chiar plăcută.

O locuință în care nivelul prafului este redus la minimum cu ajutorul electrocasnicelor de ultimă generație ne asigură nu doar nu grad mai ridicat de confort, ci și o mai bună protejare a stării noastre de sănătate, ținând cont de numeroșii factori poluanți care se pot ascunde în praful prezent în casă pe diverse suprafețe, precum și în aerul respirabil.

Aspiratorul este unul dintre cele mai importante instrumente de curățenie în casă și poate deveni aliatul nostru principal în activitatea de curățenie, mai ales atunci când facem alegerea corectă. Pentru că pe piață există numeroase modele de aspiratoare cu diferite accesorii, caracteristici tehnice sau tehnologii cheie integrate, este important să alegem un aspirator care are cel puțin trei calități esențiale pentru a deveni cel mai bun prieten în îngrijirea locuinței. Iar unul dintre acestea este ultimul model de aspirator vertical de la Dyson, V15 Detect Absolute.

Tehnologie laser integrată în aspiratorul vertical Dyson V15 Detect Absolute – o inovație care redefinește curățenia

               De cele mai multe ori, principalul inamic în calea păstrării curățeniei acasă sunt particulele de praf care își fac loc în orice colț al locuinței și ne dau bătăi de cap. Este adevărat că îndepărtarea eficientă a prafului de pe podele depinde de puterea de aspirare a dispozitivului pe care îl utilizăm, însă Dyson face ca acest lucru să fie și mai ușor datorită unui element inovator – tehnologia laser integrată în capătul de curățare!

               Aspiratorul vertical V15 Detect Absolute de la Dyson este primul aspirator cu tehnologie laser care care îți arată praful ascuns de pe suprafețele aspirate. Detectarea cu laser a prafului dezvăluie particulele care în mod normal nu pot fi văzute cu ochiul liber, laserul fiind poziționat cu precizie în capătul de curățare. Așadar, datorită acestei tehnologii, praful nu mai are nicio șansă, iar utilizatorul are garanția unei curățări cu adevărat în profunzime a locuinței.

Senzor integrat care îți arată dovada științifică a ceea ce aspiri – cantitatea de praf și tipul particulelor aspirate afișate pe un ecran LCD

               Poate dacă am ști cantitatea de praf din casa noastră și tipul de particule aflate pe diverse suprafețe care pot fi un adevărat pericol pentru sănătatea noastră, ne-am orienta mai mult spre achiziționarea unui aspirator performant, care să aibă și aceste două funcții inteligente.

               Aspiratorul vertical Dyson V15 Detect Absolute înglobează aceste două caracteristici datorită tehnologiilor inovatoare de care dispune. Măsurarea cantității de praf și clasificare particulelor aspirate sunt posibile datorită unui senzor inteligent ce a fost integrat în aspirator. Particulele de praf aspirate sunt măsurate și numărate de până la 15.000 de ori pe secundă.

Pe ecranul LCD din partea superioară a aspiratorului sunt afișate date în timp real despre particulele aspirate, mai exact, cantitatea și tipul acestora, dispozitivul Dyson oferind astfel dovada științifică a ceea ce a fost aspirat.

Un sistem performant de filtrare – garanția curățeniei eficiente

               Atunci când alegem un aspirator, este de asemenea important să evaluăm sistemul de filtrare pe care acesta îl are încorporat, astfel încât dispozitivul să nu permită eliberarea în casă a murdăriei aspirate.

Aspiratorul V15 Detect Absolute dispune de tehnologiile avansate de filtrare în 5 etape ale Dyson, captând 99,99% dintre particule până la dimensiuni de 0,3 microni. Tehnologia cu ciclon Dyson este, așadar, eficientă pentru separarea prafului și a murdăriei de pe podele și suprafețe, iar etanșarea întregului aparat face imposibilă eliberarea prafului și a murdăriei înapoi în casă. Fără îndoială, cu Dyson V15 Detect Absolute casa ta va fi igienizată în profunzime!