Interviu: Arhitectul Virgil Isăcescu ne prezintă proiectul La Tzara

Din nou o discuţie savuroasă cu arh. Virgil Isăcescu, seniorul frumoaselor grădini care au apărut în ultimii zeci de ani pe lângă casele românilor.

Statul în interior pe timpul pandemiei a crescut dorinţa de a avea o grădină proprie în care să stai în aer liber, să te relaxezi fără a intra în contact cu alte persoane străine. Drept urmare a crescut interesul pentru case cu grădină şi pe amenajarea terasei sau a balconului. Aceasta este tendinţa momentului, dar aşa se manifestă şi în ţara noastră?

Este necesar calculatorul în activitatea de proiectare a grădinilor? Arhitectul Virgil Isăcescu este de părere că acesta este un instrument de mare ajutor care prezintă un avantaj major în special în prezentarea proiectelor.

Arhitectul Virgil Isăcescu ne prezintă părerile sale rezultate în urma îndelungatei sale experienţe în proiectele şi amenajarea grădinilor. Totodată ne expune un amplu proiect de amenajare peisagistică în derulare pentru realizarea unei grădini-parc în apropiere de Bucureşti: Ferma de animale La Tzara,

Este vorba de realizarea unei zone turistice cu accent educativ pentru copii şi tineri. Un parc cu restaurant, lac de mari dimensiuni, pajişti, cu vaci, cai, oi şi produse bio.

Pentru cei care doresc sfaturi şi recomandări pentru amenajarea grădinii sau un proiect de grădină pe baza conceptelor şi ideilor prezentate, îl puteţi contacta pe arhitect Virgil Isăcescu, la numărul de telefon: 0722 232 234