Noi accesorii și culori pentru conceptele de baie

Pentru producătorii de mobilier şi accesorii așteptările beneficiarilor sunt o sursă constantă de inspirație, de unde și dorința de a oferi concepte care să răspundă pe deplin acestora. În ceea ce privește colecțiile pentru baie, acest lucru se traduce printr-o estetică deosebită, ușurință în utilizare și întreținere, precum și o integrare ideală în proiect. Un exemplu de model în acest sens este producătorul de lavoare KUMA

Colecțiile anului 2022 ANNE-MARIE & ZENYA sunt caracterizate de geometrii elegante, forme simple și linii clare, noi culori fiind adăugate celor mai îndrăgite concepte KUMA. Noile concepte lavoar cu mobilier, satisfac multiple cerințe estetice. În plus, acestea păstrează caracteristicile tehnice ale producătorului precum întreținere și montaj facil, urmând aceleași linii elegante, minimaliste ale designului scandinav. Masca suspendată cu două sertare din material MDF vopsit ALB glossy adaugă un efect contemporan și formează o imagine plăcută și elegantă, împreună cu noile culori KUMA 2022.
Noile colecții ANNE-MARIE & ZENYA sunt atât elemente funcționale pentru starea de bine dar și concepte estetice care conferă zonei de baie un caracter puternic.
Cercetarea continuă este ceea ce, de la început, distinge producția KUMA în încercarea constantă de a îmbina stilul nordic cu oricare cerință. Totodată, know-how-ul și puterea creativă a companiei fac posibilă finalizarea cu succes a oricărui proiect, prin alegeri care vizează caracteristici tehnice, fără a pierde nimic din bogăția expresivă.