Cadouri deosebite potrivite pentru Sărbătorile de Iarnă

În luna decembrie ne gândim ce cadouri să facem celor dragi pentru Crăciun care să fie mai deosebite si să le folosească cu plăcere. Iar pregătirile trebuie făcute din timp.

În loc de tradiționalele coșuri cu bunătăți, băuturi sau produse de înfrumusețare, există o largă varietate de obiecte potrivite pentru Sărbătorile de Iarnă și nu numai, mai exact decorațiuni pentru casă de înaltă calitate care pot fi utilizate pe tot parcursul anului.

Iată câteva recomandări special făcute de către arhitectul de interior Iulia Iuga-Dohmen, fondatoarea Leuk! Home decorations.

Șemineu de masă

Cât de primitor și de călduros poate fi un șemineu de masă în perioada Crăciunului!

Stând relaxați în preajma lui, sigur veți uita de grijile de zi cu zi.

Cu un design modern, potrivit pentru masa de cafea sau cea de dining, lumina naturală a focului oferă sentimentul de liniște și bucurie.

Șemineul de masă este suficient de mare, motiv pentru care veți putea să și încălziți cu ajutorul lui, un avantaj excelent mai ales în lunile de iarnă. Fitilele din fibră de sticlă stabilite asimetric și pietrele naturale evocă o atmosferă confortabilă, chiar de neuitat. Șemineul de masă se reumple cu ulei de lampă fără parfum care se găsește în orice magazin de bricolaj.

Pe perioada verii șemineul poate fi folosit la exterior, pe terasă pentru o atmosferă relaxantă ca de vacanță.

Așadar, un șemineu de masă poate fi un cadou mai special si unicat și poate fi achiziționat de aici: Variantă pe rotund https://www.leukhome.ro/living-room/fireplace-pentru-masa-20-x-20-x-13-cm-philippi-php123072.html

Variantă pe pătrat https://www.leukhome.ro/living-room/fireplace-pentru-masa-patrat-23-x-23-x-10-cm-philippi-php123175.html

Suporturi de lumânări

Diversele modele de suporturi de lumânări, fie ele înalte, geometrice sau cu aspect elegant, toate se potrivesc atât în interioarele moderne cât și în cele clasice.

Cu un design realizat de creatori faimoși, suporturile de lumânări oferă interiorului o atmosferă de poveste, potrivită meselor de Sărbătoare, fie Crăciun, Revelion, zile aniversare sau cine romantice.

Un astfel de cadou poate oferi un plus de valoare caselor celor dragi și sigur veți fi remarcați pentru idee.

Suport lumânare Perplex: https://www.leukhome.ro/living-room/suport-lumanari-perplex-11-x-11-x-19-cm-philippi-php105013.html

Suport lumânare Candelabra https://www.leukhome.ro/living-room/suport-lumanare-candelabra-31-x-12-x-20-cm-philippi-php123167.html

Suport lumânare Copic https://www.leukhome.ro/living-room/suport-lumanare-copic-cu-3-brate-21-x-21-x-40-cm-philippi-php123153.html

Platouri de prăjituri

Cum ar fi să oferi prăjituri sau bomboane celor dragi într-un platou cu totul diferit?

Anna Gong este un suport elegant cu trei etaje care se transformă, odată închis, într-un portret sculptural fascinant. Best seller de la prima sa producție în 1994, etajera Anna G. este un omagiu ironic adus unei femei adevărate, a cărei față zâmbitoare a devenit o figură cultă de-a lungul anilor, generând o familie bogată de obiecte pentru masă și bucătărie în diferite materiale.

Platoul Ana Gong se poate achiziționa de aici: https://www.leukhome.ro/living-room/suport-prajituri-ana-gong-am37.html

Suportul de prăjituri Fatman creat de faimosul designer olandez Marcel Wanders, este un obiect versatil: atunci când este deschis, devine un platou, iar când este închis, se transformă într-o figură de admirat.

Suportul Fatman se poate achiziționa de aici: https://www.leukhome.ro/living-room/suport-prajituri-fatman-mw08.html

Suport pentru vinuri și tirbușoane cu personalitate

Dar domnilor ce le oferim?

Avem și pentru ei obiecte frumoase, mai ales pentru pasionații de vinuri.

Cu un design modern, inovativ, suporturile pentru sticle se potrivesc în orice interior, fiind atât un obiect funcțional cât si decorativ. 

Modelul modular Noe poate fi multiplicat la infinit doar adăugând module suplimentare.

Variantă suport sticle pe negru: https://www.leukhome.ro/living-room/suport-sticle-modular-noe-negru-gia13-b.html

Variantă suport sticle pe alb:  https://www.leukhome.ro/living-room/suport-sticle-modular-noe-alb-gia13-w.html

De asemenea, alte cadouri potrivit pentru domni sunt tirbușoanele cu personalitate care atrag atenția și oferă un zâmbet atunci când le vezi.

Tirbușon Parrot: https://www.leukhome.ro/dining-room/tirbuson-parrot-proust-aam32-1.html

Tirbușon Ana Gong în mai multe variante de culori: https://www.leukhome.ro/dining-room/tirbuson-ana-gong-albastru-aam01-az.html

Globuri de Crăciun olandeze simpatice, haioase, din sticlă suflată și pictată manual.

Vrei să oferi zâmbete celor dragi? Ofere-le cadou globurile haioase pt Crăciun împachetate premium.

Poți alege din variante precum gogoși, avocado, hamburgeri, pantofi de balet, buze senzuale sau pantofi cu toc.

Vezi mai multe modele aici: https://www.leukhome.ro/craciun

Toate produsele sunt ambalate cadou, gratuit, pe perioada lunii decembrie.

Online shop: https://www.leukhome.ro/

Facebook: https://www.facebook.com/decoratiunipremium

Instagram: https://www.instagram.com/leukhome/