Designul mai larg și mai subțire al uscătorului de păr Dyson Supersonic creează un curent de aer de mare viteză, perfect pentru o aranjare foarte elegantă a părului.

Designul mai larg și mai subțire al uscătorului de păr Dyson Supersonic creează un curent de aer de mare viteză, perfect pentru o aranjare foarte elegantă a părului.

Soluția inteligentă de uscare rapidă a părului, perfectă pentru sezonul cald

Uscătorul de păr Dyson Supersonic este ideal pentru coafuri rapide şi elegante, pe păr drept

Vara şi-a intrat complet  în drepturi. Este cald şi au început vacanţele. Mulţi îşi fac planuri pentru concedii. Dar şi aşa, se merge la piscină, la terase şi în baruri. Unii deja sunt pe litoral, la mare. Părului trebuie să i se acorde o atenţie în plus. Soarele puternic usucă părul iar împreună cu apa, uneori sărată, nu are efectele cele mai bune. Părul se poate degrada. În schimb, după piscină sau stat la soare, seara la diferite evenimente trebuie să arate perfect iar acest lucru trebuie să se realizeze rapid. Există însă o soluţie la îndemână: Uscătorul de păr Dyson Supersonic. Acesta este ideal pentru coafuri elegante, pe păr drept. Este ştiut faptul că, folosind un uscător de păr obişnuit apar fire rebele şi aspectul general nu este chiar frumos. În schimb, uscătorul de păr Dyson Supersonic ascunde firele rebele sub șuvițele mai lungi, rezultând un păr cu aspect neted și strălucitor.  Şi asta folosind doar aer.

Accesoriul folosește efectul Coandă pentru a ridica firele de păr mai lungi și a le acoperi pe cele rebele, oferind un păr cu aspect neted, ca la salon.

Inspirat de stiliștii profesioniști, accesoriul împotriva firelor rebele folosește efectul Coandă (descoperit de savantul și inventatorul român Henri Coandă în 1910) pentru a ridica firele de păr mai lungi și a le acoperi pe cele rebele, oferind un păr cu aspect neted, ca la salon. Nu trebuie să vă faceţi probleme că aveţi un păr deosebit, subţire, creţ, gras sau uscat: accesoriul ”Flyaway ” a fost dezvoltat în urma unor teste riguroase şi pe diferite tipuri de păr. Nu mai puţin important este faptul că noul accesoriu pieptene cu dinți largi are dinți robuști pentru a întinde părul pe măsură ce este uscat sau pentru a adăuga volum și formă părului creţ sau cu textură.

Coafuri elegante

Foarte important este că uscătorul de păr Dyson Supersonic asigură o aranjare foarte elegantă a părului. Designul mai larg și mai subțire creează un curent de aer de mare viteză, perfect pentru acest lucru. Iar pentru că aerul este concentrat, se poate coafa doar câte o secțiune de păr, fără a deranja restul părului.  Difuzarea îmbunătățită reduce efectul static iar cu ajutorul accessoriilor magnetice şi duzei de netezire se definesc buclele și onduleurile. Dinții mai lungi permit să coafați mai mult păr, cu mai mult control și, deasemenea, să pătrundeți mai adânc în păr. Iar fluxul de aer Cold Shot realizează fixarea coafurii.

Tehnologii şi inovaţii

Numeroase tehnologii şi inovaţii de ultimă oră sunt încorporate în uscătorul de păr Dyson Supersonic: pentru o uscare rapidă a părului, fluxul de aer este amplificat și produce un jet de aer controlat și de mare viteză iar temperatura aerului este măsurată de 40 de ori pe secundă şi reglată prevenind, astfel, deteriorarea extremă a părului, provocată de căldură.