Aparatele Dyson de îngrijire a părului, ideale pentru sezonul de primăvară

Dacă februarie a fost luna visării, în martie totul revine la viaţă. Ultimele zile de februarie au adus alături de ghiocei şi vreme frumoasă şi alţi vestitori ai primăverii: brebeneii, zambilele,  frezia, lalelele. Primăvara vine hotărât şi debutează cu frumoase evenimente, Mărţişorul şi Ziua Femeii. Odată cu natura şi în întâmpinarea acestor sărbători, domnişoarele şi doamnele trebuie să arate special şi proaspăt. Încep să se organizeze mai multe activităţi în aer liber, inclusiv cele sportive dar şi ieşiri la terase, picnicuri, plimbări în parc. Aparatele Dyson de îngrijire a părului sunt ideale pentru coafuri neconvenţionale, cum este de exemplu cazul unei partide de tenis. În plus, Mărţişorul şi Ziua Femeii sunt ocazii excelente de cadou pentru femeia din viaţa ta şi, alături de alte produse Dyson, mixul de produse de îngrijire a părului – uscătorul Supersonic, placa de păr Airstrait şi multi stylerul Airwrap, sunt cu siguranţă ceea ce îşi doreşte acum orice femeie. Este ştiut faptul că texturile şi culorile obiectelor dăruite au o importanţă extremă legat de bucuria celor care le primesc iar cele pastelate şi metalizate ale produselor Dyson sunt în armonie perfectă cu primăvara, ceea ce le face şi mai dorite. Prezentând numeroase facilităţi şi avantaje, aparatele Dyson de îngrijire a părului reprezintă o soluţie perfectă pentru o ţinută proaspătă de primăvară.

Dyson Airwrap multistyler ondulează, creează bucle, îndreaptă, usucă pentru orice tip de păr

Cu acest aparat se pot realiza coafuri într-o multitudine de stiluri, inclusiv din cele neconvenţionale şi la modă.

Folosiţi propria creativitate iar aparatul de coafat Dyson Airwrap multistyler vă va ajuta să realizaţi o coafură originală cu care veţi avea în mod sigur succes ! Aparatul ondulează, creează bucle, îndreaptă, usucă părul, poate fi folosit pentru toate tipurile de păr şi, foarte important este că, având ajutorul său, se poate realiza o coafură deosebită, originală mai ales că aparatul a  fost reproiectat  pentru o stilizare mai rapidă și mai ușoară a părului, fără căldură extremă, grație îmbunătățirii fluxului de aer Coandă, tehnologie care stă la baza funcționării sale. Cu ajutorul accesoriului uscător multifuncţional pre-coafare Coandă, părul se poate usca, netezi putând fi ascunse firele rebele sau, din contră, putând fi puse în evidenţă aspecte noi, moderne, extrem de stilate şi interesante. Două jeturi de aer acționează simultan pe părul uscat și drept cu până la 58% mai puțin păr electrizat și fire rebele. Grație celor cinci accesorii cu care vine la pachet, aranjarea părului e rapidă și mereu impecabilă. Se pot obţine astfel şuviţe lucioase şi sănătoase, precum şi volum, în timp record.

Cu noile bare de ondulare ale Dyson Aiwrap multistyler pot fi realizate bucle naturale precum şi volume neregulate, într-un timp redus, atragând și înfășurând părul în jurul barei. Deasemenea, peria pentru netezire îndreaptă ferm chiar și părul rebel, eliminând efectul static pentru ca rezultatul final să fie cel așteptat.

Dyson Airstrat, aparat de îndreptat părul fără plăci fierbinți sau căldură extremă

Noul aparat este proiectat să îndrepte și să usuce părul ud, fără a folosi plăci fierbinți sau căldură extremă.

Dyson Airstrait se poate folosi pentru mai multe tipuri de păr, astfel că utilizatorii pot obține un păr drept natural cu elasticitate, păstrând în același timp rezistența și aspectul sănătos al firului. Dispozitivul este format din două brațe, din care jetul de aer de înaltă presiune cu unghiuri precise este folosit în jos și pe lungimea firului de păr, atât pentru uscare cât și pentru coafare, în mod simultan. Fluxul de aer este accelerat prin două deschderi de-a lungul braţelor, creând două pânze de aer de mare viteză. Proiectate la un unghi de 45°, acestea converg pentru a forma un singur jet de aer concentrat, creând forța descendentă pentru a îndrepta părul în timp ce acesta este uscat, în mod controlat. Acest flux de aer direcțional ajută la alinierea firelor de păr pentru un finisaj neted și strălucitor.

La fel ca restul gamei de produse de îngrijire a părului de la Dyson, aparatul de îndreptat părul dispune de un control inteligent al căldurii. Temperatura fluxului de aer este măsurată de 16 ori pe secundă pentru a preveni deteriorarea prin căldură și pentru a proteja strălucirea naturală a părului. Aceste date sunt trimise la microprocesor, care reglează elementul de încălzire, asigurându-se că fluxul de aer nu depășește temperatura necesară

Aparatul de îndreptat Dyson Airstrait™ are modurile de styling “Umed” și “Uscat”, precum și un mod “Cool” pentru a seta coafura.

Uscătorul de păr Dyson Supersonic cu o multitudine de accesorii

Accesoriul „Flyaway” împotriva firelor rebele este ideal pentru coafuri elegante, pe păr drept. Folosind doar aer şi efectul Coandă, acesta ascunde firele rebele sub șuvițele mai lungi. Firele de păr mai lungi sunt ridicate și acoperă pe cele rebele, oferind astfel un păr cu aspect neted.

Proiectat pentru părul creț sau cu textură, accesoriul pieptene cu dinți largi  are dinți robuști  care întind părul pe măsură ce este uscat sau pentru a adăuga volum și formă.

Concentrator pentru aranjarea părului asigură coafarea a câte o secțiune de păr, fără a deranja restul părului

Accesoriu Gentle Air pentru păr subțire și scalp sensibil difuzează aerul, creând un flux de aer slab și mai rece, uscând rapid părul, în același timp.

Difuzorul reduce efectul static și definește buclele și onduleurile. Dinții mai lungi permit coafarea a cât mai mult păr, cu mai mult control. Deasemenea, pătrunderea mai adânc în păr.

Accesoriu de Aer rece (Cold Shot) oferă aer rece la 28°C pentru fixarea coafurii şi 3 setări precise de viteză – Ridicat, pentru uscare și coafare rapide; Mediu, pentru uscare obișnuită; Redus, pentru difuzare.

4 setări precise de căldură: 100°C pentru uscare și coafare rapide; 80°C pentru uscare obișnuită; 60°C pentru uscare și difuzare cu aer rece; 28°C pentru flux constant de aer rece.

Uscătorul de păr Dyson Supersonic are deasemenea accesorii magnetice pentru aranjarea părului. Se potrivesc ușor și pot fi schimbate rapid în timpul coafării.