Întâlnire a designerilor la showroomul ARHART

Peste 50 de designeri şi arhitecţi de interior au participat la un eveniment în cochetul showroom ARHART din Bulevardul Tei. Scopul evenimentului a fost informarea acestora asupra noutăţilor şi soluţiilor oferite de companie pentru proiectele de design interior.

Imagini din timpul evenimetului

Atmosfera plăcută a showroomului amenajat şi decorat cu mobilier, decoraţii şi soluţii ARHART a prilejuit şi numeroase discuţii între designeri precum şi cu specialiştii ARHART care au prezenat produsele proprii. Acestea precum şi nouăţile au fost evidenţiate de Bogdan Meşteru, artistul şi designerul care le-a proiectat, majoritatea acestora fiind produse în fabrica proprie.

Bogdan Meşteru, artistul, prezintă conceptele proprii în designul produselor ARHART

În prezent ARHART oferă ca obiecte proprii corpuri de mobilier – canapele, mese, biblioteci, dresinguri, fotolii şi scaune precum şi corpuri de iluminat de serie foarte mică. Designeirii şi arhitecţii au putut observa la faţa locului liniile moderne ale corpurilor precum şi finisajele de calitate înaltă.

Produse proprii ARHART

ARH ART oferă soluţii coplete pentru pentru proiectele din domeniul rezidenţial precum şi pentru alte spaţii comerciale. Un exemplu elocvent şi de mare succes este constituit de proiectul de interior pentru Epoque Hotel.

EPOQUE HOTEL interior

Soluţiile complete sunt asigurate de producţia proprie la care se adaugă materialele, finisajele şi soluţiile  de interior – tapet, plăci ceramice, baterii de baie şi bucătărie, profile decorative, perdele şi draperii, covoare şi mochete de import de la firme prestigioase italieneşti.

Ca noutăţi au fost anunţate organizarea departamentului de măsurători care asigură realizarea de proiecte custom made precum şi lansarea de producţie de serie de obiecte de interior la fabrica proprie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *