Un eveniment ESENZIO, unic în domeniul designului

Este vorba de un eveniment exclusivist,. parte din programul de evenimente satelit Design GO! în Romanian Design Week 2024: Unlock the city → RDW Design GO!

Palatul Bragadiru

Pe data de 28 mai, ora 14:00, într-un loc de poveste, Palatul Bragadiru,  va fi o întâlnire cu designul.  Şi nu cu oricare design ci cel italienesc care, după cum se ştie, este cel mai renumit în întreaga lume. Organizator este firma Esenzio, produsele pentru anenajarea  băilor pe care aceasta le oferă sunt de cea mai înaltă calitate şi pot fi vizualizate în superelegantul showroom SOGARDI.

Caleido, un brand de top în domeniul designului

Invitat special la evenimentul din 28 mai este brandul italienesc Caleido, participanţii la eveniment putând avea discuţii la faţa locului despre creaţia caloriferelor de design. Deasemenea se va prezenta viziunea firmei personalizată asupra încălzirii. Vom vedea cum, prin colaborare cu designeri de produs de top, un calorifer ne ofera stil si caldura spatiului.

Până în anii ’80 designerii de interior aveau o singură soluţie atunci când era vorba de design în zona caloriferelor: să le acopere cu o mască.

Înfiinţată in 1993, Caleido este una dintre companiile care nu a acceptat aceasta situatie, ci a schimbat acest status quo, adaugând o latură arhitecturală funcţionalităţii unui radiator.

Colectiile Caleido de calorifere sunt rezultatul colaborării cu arhitecţi si designeri de prestigiu precum: Massimo Iosa Ghini, Karim Rashid, James di Marco, Jean_Michel Vilmotte, Gabriele & Oscar Buratti, Giuseppe Bavuso, Alesandro Canepa, Marco Piva, Francesco Lucchese.

CALEIDO acordă o importanţă deosebită comunicării directe cu arhitecţii şi designerii de interior pentru a explica frumuseţea şi complexitatea din spatele creaţiei. Iar prin calitatea şi estetica excepţională a caloriferelor sale, create cu tehnologii de ultimă generatie, Caledio este astăzi un ambasador important pentru produsele Made in Italy.

Eveniment în format neconvenţional

Mai mulţi speackeri, binecunoscuţi în domeniu, vor prezenta deasemenea idei legate de designul de interior. La eveniment sunt aşteptaţi în primul rând designeri şi arhitecţi, dar acesta este o oportunitae pentru toţi cei care sunt interesaţi de amenajări şi design. În plus, evenimentul se desfăşoara într-un format neconvenţional, cu numeroase momente artistice şi educaţionale.

Participarea la eveniment se realizează pe bază de bilet. Înregistrarea se face aici.

Atenţie! Cu voucherul “ESENZIOLIFEANDSTYLE” cei care se înscriu beneficiază de 20% discount la preţul biletului. Mai mult, săptămâna aceasta este tarif Early Bird iar cu voucherul de reducere preţul rămâne 39 euro.

Detalii despre agenda si momomente inedite se găsesc pe pagina dedicată evenimentului:

https://evenimente.esenzio.ro/esenzio-conferinta-romanian-design-week-calorifere-decorative-caleido