Simulare 3d pentru amenajarea foaierelor Universitatii Populare Dalles

Amenajare Interioară la Universitatea Dalles

La sfarsitul anului 2019, Universitatea Populara Dalles s-a transformat intr-un spatiu plin de culoare si de viata. Amenajarea interioara este realizata de arhitectele Paula Craioveanu si Ivona Enache. Puteti vedea imaginile cu lucrarea realizata cat si perspectivele (simulari tridimensionale) care au facut parte din proiect.

Universitatea Dalles, cunoscuta pentru cursurile de arta populara, a devenit in ultimii ani un centru cultural activ. Pe langa cursurile pe care le ofera in diverse domenii – muzica, fotografie, design, limbi straine – Universitatea Dalles a devenit un spatiu unde se pun in scena piese de teatru si au loc concerte.

Foaierele care conduc catre sala de teatru si concert, au fost reamanajate, ca parte din amenajarea interioară, la fel ca si sala de festivitati. Spatiul poate fi folosit pentru evenimente diverse.

Holul de acces are doua mici sali de expozitii laterale si conduce catre un lounge in care se afla Anticariatul Dalles. Spatiul continua catre foierul de dimensiuni mari, in preambulul salii de teatru.

Spatiul a fost unificat prin tratarea unitara a interiorului, prin imbracarea in texturi si culori tari, si fluidizarea circulatiilor. Amenajarea interioară induce viață, spirit creativ și modernism.