Casă în stil american în apropiere de Bucureşti

Suprafaţă teren::600 MP

Tip: vilă

Suprafaţă locuibilă pe nivel: 124 MP

Număr dormitoare: 3

An finalizare proiect: 2018

Durata realizării: 6 luni

Amenajare şi design interior: designer Natalia Beleva

Această locuintă tip vilă parter şi etaj din apropierea Bucureştiului a fost amenajata în stil american cu elemente clasice. Casa este formată din 3 dormitoare, o cameră de oaspeţi si 3 băi.

La parter sunt livingul, zona de citit, bucătăria şi zona de luat masa. Tot la parter se regăsesc dormitorul pentru oaspeţi şi o baie. La etaj se află un dormitor matrimonial care are zonă special dedicată pentru birou, un dormitor cu dressing şi încă un dormitor si o baie.  Camera de zi include un colț de lectură adiacent, cu o colecție generoasă de cărţi, iar din bucătărie și zona de luat masa se poate accesa terasa din curte.

Paleta de culori

În majoritatea  încăperilor, paleta de culori este tipică stilului american, cu culori naturale, pământii și nuanţe deschise de gri-albăstrui. Camera de zi iese din tiparul stilului american, cu nuanțele sale dinamice şi vibrante. Prezența culorii anului 2019, Living Coral, face spațiul luxos și contemporan.

Finisaje de calitate

Atât exteriorul, cât și interiorul casei au fost finisate și decorate cu materiale de înaltă calitate și finisaje durabile, care fac casa primitoare.

Tâmplaria din lemn ajută la izolarea termică, dar este și plăcută la aspect. Un sistem de umbrire încorporat este foarte practic, deoarece nu se depune praf și nu se deteriorează.

S-a montat pardoseală din lemn masiv finisată cu ulei. Aceasta oferă casei un aspect cald și natural. Modelul în coadă de rândunică oferă un punct de atracție și dinamism în camerele liniștite care sunt specifice stilului american. În sufragerie s-a folosit însă un model simplu pentru îmbinarea parchetului, datorită varietății de culori.

Mobilierul şi accesoriile

A fost ales mobilierul clasic, confecţionat la comandă din lemn masiv, ce evocă eleganţa și este foarte rezistent.

Bucătăria a fost amenajată in stil clasic, cu plinte înalte și cornişe detaliate la mobilier. Aragazul şi hota late sunt elemente cheie pentru gătit, iar brandurile de înaltă calitate fac acest spațiu foarte practic. Cu toate că arată bine, electrocasnicele nu fură atenţia de la mobilier, gresie si faianţa splendide, care sunt importate din Italia.

Camera de zi este o explozie de culori, cu nuanţe vii de portocaliu și violet. Mobilierul francez de înaltă calitate are o gamă largă de materiale textile și finisaje, făcând combinaţia de texturi şi culori o uimire pentru simțuri.

Furnizori mobilier şi accesorii: Roche Bobois, Linea Oro, Natural Wood Floor, Class IN, bucătăria de la Aster importată de Novel Studio 42, Delta Studio, SSAB. Decoraţiunile au o importanţă deosebită deoarece încheagă şi finalizează amenajarea. Acestea au fost alese împreună cu beneficiarul, de la Ethan Allen

1 thought on “Casă în stil american în apropiere de Bucureşti

Comments are closed.