Aparatele ambientale şi medicale Salin, pe bază de microparticule de aer salin, sunt brevetate, certificate medical și medaliate. Ele susțin și ajută la prevenirea și tratarea diverselor afecțiuni ale aparatului respirator. Dispozitivele ambientale Salin sunt recomandate persoanelor cu imunitate scăzută, în special copiilor sau bătrânilor. Pe fondul pandemiei de coronavirus, cererea pentru dispozitivele românești s-a triplat, iar 80% din vânzări sunt din export.
Efectele aparatelor Salin sunt resimţite asupra stării generale de sănătate. Au fost obținute rezultate foarte bune în tratamentul complementar al diverselor afecțiuni ale aparatului respirator. Între acestea, astmul bronşic, bronşitele astmatiforme, rinitele, sinuzitele, laringitele, alergiile respiratorii, sechelele TBC, insuficiențele respiratorii pe fond cardiac sau tiroidian, problemele respiratorii apărute pe un fond imunitar scăzut.
În prezent există două modele de aparate de salinizare ambientală a aerului. Un model mai mic, denumit Salin S2, și un model mai mare, Salin Plus. Datorită tehnologiei de recristalizare controlată folosite, filtrele saline ale acestor aparate generează o cantitate mare de aerosoli de sare.
În timp, gama de produse s-a îmbogățit cu inhalatorul medical SaltMed și inhalatorul individual Insalin. În acest caz tehnologia utilizată este ușor diferită de a aparatelor ambientale
Povestea Salin a început în 1995. Inventatorul Constantin Pascu, inspirat de structurile calcaroase similare cu cele din Pamukkale, Turcia, dar și de carstul de sare de la Meledic, a început să realizeze fântâni saline și piese decorative din sare. La început, inventatorul a construit câteva aparate, realizate din carcase de tablă, ventilatoare de baie și plăcuțe pe care sarea să poată fi cristalizată controlat. Le-a oferit unor cunoștințe, pentru a le testa. A căutat zece persoane cu probleme respiratorii semnificative și le-a dat aparatele. Rezultatele au venit imediat, Au realizat diferențe consistente în privința stării de sănătate și au remarcat o stare de bine.
You may also like
-
Noile colecţii GESSI aduc Haute Couture în băile contemporane din România
-
CLUB A 55 – EXPOZIȚIE EVENIMENT LA KULTURHAUS BUCUREȘTI
-
Cum alegi salteaua pentru un somn odihnitor?
-
Dyson și Pierpaolo Lai: Creatori de stil la Săptămâna Modei din Milano
-
1 din 10 tineri vor suferi de pierderi de auz grave până în 2050