Semmelrock Stein +Design a lansat colecţia de pavaj COMBI UMBRIANO

În cultura modernă suntem din ce în ce mai atrași de unicitate, tindem către tot ceea ce este aparte și ne ghidăm după acest principiu în tot ce ne înconjoară.

De ce?

Totul se rezumă la o singură nevoie: de a deveni și rămâne unic. Nu putem să nu ne întrebăm:

Semmelrock Stein+Design, leader în domeniul amenajărilor exterioare cu pavaj își concentrează eforturile și lansează pe piață produse inovatoare, atât din punct de vedere al specificațiilor tehnice, cât și al varietății formatelor și culorilor pentru un design exterior de excepție.

Umbriano combi este un pavaj cu totul exclusivist ce întruchipează finețea absolută în amenajarea grădinii. Aspectul său de marmură tăiată drept și granulația foarte fină de suprafață fac din fiecare piatră un unicat, ce satisface cele mai exigente gusturi în materie de design exterior. Formele clare și simple, materiile prime utilizate, unicitatea fiecărei pietre, conferă un caracter exclusivist oricărei amenajări.

Peisajele deosebit de frumoase din regiunea italiană Umbria au stat la baza dezvoltării acestui pavaj care are la bază 3 caracteristici importante:

1. Fiecare dală este unicat

Nicio dală Umbriano combi nu seamănă cu alta. Procesul de producție, special dezvoltat pentru Umbriano, este patentat la nivel internațional, astfel dispersia culorii în suprafață este diferităde la o piesă de pavaj la cealaltă

2. Dimensiuni generoase pentru compoziții dinamice

Noua formă combi a pavajului Umbriano permite existența a 3 formate, care, combinate în suprafață, asigură un aspect unic și creează efecte cu totul deosebite. Produsul este disponibil în patru culori: bej brun marmorat, granit bej marmorat, gri antracit marmorat și gri deschis marmorat care oferă senzații vizuale ce rup monotonia, făcând trecerea de la amenajările obișnuite la cele moderne, inovative, ce se aliniază celor mai recente trenduri de design peisagistic.

3. Frumos și practic

Umbriano combi este rezistent la îngheț și soluții de degivrare. De asemenea, întreținerea pavajului este mai mult decât ușoară datorită suprafeței special tratate prin tehnologia Semmelrock Protect.

Portofoliul de produse Semmelrock îți pune la dispoziție numeroase soluții pentru a-ți amenaja o grădină unică în curtea casei tale! Fii inspirat și pregătit să petreci timp în casa și grădina ta alături de produsele Semmelrock Stein+Design pe care le poți găsi aici.