Modern Interior design

Un produs inovativ pentru amenajarea și decorarea interioarelor

Bodaq Interior Film este un produs inovativ, un material de finisare auto-adeziv extensibil nou de înaltă calitate, un film de vinil, utilizat pentru reîmprospătarea diferitelor tipuri de suprafețe.

Ce este, unde se aplică

Filmul de vinil arhitectural este o soluție excelentă inovatoare pentru designul interior. Poate fi folosit pentru finisarea spațiului nou sau pentru unul vechi.

 Produsul nou se poate aplica pe pereți, tavane, mobilier, atât pe suprafeţe plate cât și curbate. Fiind fabricat într-o gamă largă de modele și texturi care imită cu precizie materialele naturale, Bodaq servește, de asemenea, ca un instrument decorativ excelent capabil să revigoreze și să modernizeze interiorul.

Avantaje

Cu peste 450 de modele disponibile, filmul Bodaq este o alegere excelentă pentru designerii de interior.

Este, de asemenea, o soluţie excelentă pentru reîmprospătarea caselor. Este o opțiune şi pentru pentru managerii de interioare de birouri și comerciale.

Una dintre cele mai atrăgătoare caracteristici ale filmului arhitectural este instalarea acestuia care nu necesită o pregătire extinsă înainte de instalare.

Suprafeţele pe care se montează trebuie să fie însă curate, fără praf sau murdărie.

Unde se poate aplica

Este un produs certificat ecologic, fabricat de Hyundai L&C în Coreea de Sud. Cu modelele sale ecologice, durabile și variate, modelul Bodaq® Interior Film creează spații unice care pot intra şi în categoria lux.

Există mai mult de 450 de modele – lemn, piatră și marmură, țesături, piele, culori solide și modele exclusive. Bodaq poate fi aplicat nu numai în spații rezidențiale precum bucătării și băi, ci și în spații comerciale. De exemplu, în cazul cafenelelor, restaurantelor, magazinelor, hotelurilor și multe altele.

Intrat de foarte puţin timp pe piaţa din America de Nord, unde cunoaşte un succes deosebit în domeniul amenajărilor din Statele Unite şi Canada, produsul nu se găseşte în România. Iată totuşi şi un  un contact pentru potenţialii interesaţi: Nelcos Distribution Inc. Roksolana Prudyus, director de marketing roksolana.p@nelcos.com.

 Foto: Bodaq Interior Film