Turul casei supermodelului Kendall Jenner

În anul 1964 Bob Dylan a lansat hitul The Times They Are A-Changin’. Mare dreptate avea. La acel moment, actorii de film de la Hollywood erau marile vedete şi ei îşi puteau permite să îşi cumpere vile din cele mai scumpe. După cum am mai arătat între cele mai vânate locaţii erau vilele din Beverly Hills, chiar în apropierea celebrului studiou de filme. 

Dar să nu uităm, The Times They Are A-Changin’, iar în zilele noastre, vedetele cu bani nu sunt numai actori de film. În această categorie au început să intre şi alte categorii. Cum sunt sportivii, de exemplu, fotbalişti, tenismeni, baschetbolişti şi alţii care obţin venituri fabuloase.  Deasemenea vedete din showbiz. Sunt tot vedete dar au un stil de viaţă diferit. Ceea ce rămâne la fel este luxul exorbitant şi dorinţa de a epata cu orice preţ.

Stil de viaţă de vedetă

Cu puţin timp în urmă, supermodelul Kendall Jenner a cumpărat o vilă în Beverly Hills. Este descrisă drept un conac pan-mediteranean, preţul fiind de 8,5 mil dolari. Kendall Jenner este supermodel şi a făcut parte din clanul Kardashian/Jenner.

Jenner era renumită prin faptul că nu lăsa fanii să ştie despre cum gândeşte, cum trăieşte, ce idei are. Se spune că era cel mai liniștit membru al clanului Kardashian.

Cu ocazia amenajării noii locuinţe, se pare că vedeta şi-a schimbat ideile. A organizat o conferinţă pentru o revistă de arhitectură şi a făcut un tur al casei. Cu această ocazie, şi-a dezvăluit personalitatea şi stilul de viaţă în conjuncţie cu stilul amenajării casei în care s-a implicat direct.

Având vârsta de 23 de ani, Kendall Jenner este „dependentă de ceai”, deoarece nu bea cafea. Face o baie de trei ori pe săptămână într-o cadă GOLD. În dormitor are un accesoriu de dimensiunea penisului unui bărbat în nuanţe de neon roz.

În încăperea amenajată după modelul Fendi cu destinaţia home theater vedeta pictează pentru a se relaxa. După cum se vede, preocuparea principală acasă este relaxarea.  

Cadă din aur

Activităţile din sala de baie, care este orientată spre frunzişul din curte, sunt pe aceleaşi coordonate. În sala de baie este şi o saună folosită tot pentru relaxare. Deasemenea se găseşte şi un sezlong -fotoliu din lemn de dimensiuni mari.

Tavanul sălii de baie a fost ridicat iar, după cum spune vedeta băile sunt “sonore”. Se folosesc note repetitive la diferite frecvențe pentru a ajuta la distragerea gândurilor.

În ceea ce privește cada, este o masă de sine stătătoare. Are o formă ovală lungă și strălucește mult fiind în totalitate din aur. „Fac o baie de cel puțin trei ori pe săptămână”, a spus ea. Regina Victoria a Marii Britanii spunea acum aproape două secole: “Nu trec şase luni fără să fac o baie”. Mare dreptate avea Bob Dylan. The Times They Are A-Changin’.

Foto: Pinterest