Clarity and gold în stil contemporan cu accente albastru royal

Apartamentul de două camere şi office cu o suprafață de 75 mp, este situat în București și are ca destinație un spaţiu de locuit armonios, în stil contemporan, pentru un tânăr ce activează în domeniul IT.

Spaţiu functional şi optimizat pentru munca acasă

Urmare a schimbării stilului de viaţă în urma pandemiei, tot mai mulţi proprietari doresc să aibă în locuinţă un spaţiu funcţional şi optimizat atât pentru munca de acasa cât şi confortabil pentru locuit. Deasemenea amenajarea să fie în stil contemporan. Acestea erau şi solicitările proprietarului apartamentului. Este de asemenea ştiut faptul că nevoile de depozitare sunt din ce în ce mai mari iar satisfacerea acestora conduce şi spre îmbunătăţirea confortului. De aceea, proiectul de amenajare propus de echipa Design Concept a urmărit optimizarea pe verticală, prin dispunerea mobilierului cât mai aproape de tavan și cu spaţii de depozitare cât mai generoase

Holul de la intrare dispune de un dressing de 4 m lungime, suficient de încăpător pentru încălțăminte, produse de curățenie, haine, cutii și alte obiecte ce trebuie depozitate. Tot aici se găseşte un cuier și o consola pentru chei.

Mobilierul este realizat integral din pal în fabrica Design Concept. Este accesorizat cu elemente metalice vopsite pentru crearea unui aspect premium și contemporan.

Open space şi optimizare pe verticală

Bucătăria este tip open space și păstrează idea de optimizare a spațiului pe verticală. Este realizată din pal cu mânere profil vopsite, blatul și contrablatul sunt realizate din material termorezistent.

Bucătăria înglobează electrocasnice încorporabile. Și aici se păstrează stilul contemporan de asociere a albului cu auriu, elemente ce se regăsesc în țoață amenajarea.

Zona de dining, formată dintr-o masă de 4-6 persoane, separă zona de living de cea de bucătărie. Deasemenea, completează perfect ambele cadre.

Catifeaua şi tapetul, un plus de glam

Livingul este format tot din elemente marca Design Concept. Canapea extensibilă, fotoliu lounge foarte confortabil, măsuţe de cafea cu alură fină. Catifeaua folosită pentru cele două elemente, culorile de albastru royal şi gri precum și tapetul înnobilează întreaga amenajare.

Dormitorul principal păstrează aceeași linie de amenajare, alb și auriu cu accente de albastru royal.

Este format dintr-un pat cu somiera rabatabilă, două noptiere și un dressing cu uși glisante și oglinzi fumurii.

Ultima cameră a apartamentului a fost concepută pentru munca de acasă. Este deci amenajată în direcţia unui birou funcțional dar și estetic totodată. Corpurile de iluminat accentuează tema proiectului clarity and gold, au lumina neutră şi becuri led.

Draperiile completează în mod armonios pereţii cu ferestre. Sunt realizate din catifea și dispuse pe șina metalică pentru închiderea completă pe verticala a spațiului.

Este o amenajare cu profunzime prin dominatul alb. Deasemenea, este fluidă, cu linii clare şi drepte ce i se potrivește perfect stilului îmbrățișat de proprietar. Amenajarea a fost făcută la cheie, proiectul a durat 2 luni, iar costul a fost de 25.000 euro.