Pregăteşte casa pentru sărbători cu LEUK! HOME

Ce decoraţiuni de Crăciun se poartă anul acesta, cum se împodobeşte bradul, ce teme pot fi abordate, cum se pregăteşte şi se amenajează festiv întreaga casă? Aceasta va trebui ambientată şi primenită din timp prin realizarea unei atmosfere de sărbătoare care va culmina cu cea a Crăciunului când vom simţi puternicile miresme de brad, cozonaci şi scorţişoară.

Dar până atunci este necesară o aşteptare în linişte, cu casa ca paharul şi lumânări parfumate cu o aromă mai moale, cum este cea de lemn. Este timpul însă pentru cumpărarea de decoraţiuni şi accesorii pentru casă pe care să le folosiţi în perioada sărbătorilor şi care să sporească atmosfera festivă. Anul acesta puteţi face acest lucru de la magazinul on-line de decoraţiuni premiun LEUK! HOME. Puteţi face comenzile on-line sau telefonic la numărul  0785283999.

Este necesar deasemenea să realizaţi aranjamente şi decoruri cu aceste decoraţiuni iar în acest sens puteţi să vă inspiraţi din ideile oferite de designerul Iulia Iuga-Dohmen care vă prezintă soluţii ce exprimă noutăţile şi tendinţele în domeniu.

Festivităţi cu fantezie

Nuanţele elegante de alb, alături de un mix colorat de materiale şi modele, pot fi abordate pentru a crea momente de bucurie şi veselie. Mai pot fi aduse împreună nuanţe elegante şi pastelate de verde, lavandă şi argint cu verde, rubiniu, miere, pepene galben şi avocado.

Notaţi şi faptul că pentru anul viitor, culoarea propusă a fi la modă este o combinaţie de albastru cu roşu. Depinde deci de alegerea dumneavoastră. cu privire la decor pentru a fi cu un pas înaintea tuturor şi a fi  în tendinţe. Ghirlandele, catifeaua, lumânările, sfeşnicile, candelabrele precum şi suprafeţele argintii sau aurii, cum sunt cele ale tăvilor, vor accentua nota festivă şi vor imprima un aer cozy.

Tavă rotundă Joy Inox cu finisaj translucid, Alessi, 550 lei cu TVA inclus

Suport lumânări Candelabra, Philippi, 31-x-12-x-20-cm, 795 lei, TVA inclus

Iată câteva idei inovative de la LEUK! HOME pe care puteţi să le folosiţi anul acesta la Crăciun. Dar nu numai cu acest prilej, ele vor fi binevenite pe întreaga perioadă a sărbătorilor şi chiar după acestea, la diferite ocazii festive. Pandemia nu s-a sfârşit iar recomandarea este să stăm mai mult acasă. Fiecare duminică o putem petrece la căldura propriului cămin şi să adăugăm puţin glam şi festivism.

Lumânările parfumate

Nu pot lipsi din locuinţă în perioada Sărbătorilor de iarnă, acestea inducând o atmosferă mirifică şi de poveste. Puteţi realiza acest lucru cu Lumânarea parfumată Teck&Tonka realizată de Esteban Paris din Franţa prin magazinul on- line LEUK! HOME.

Lumânare parfumată Teck&Tonka, Esteban Paris, 450 g, 228 lei, TVA inclus

Prin intermediul acestei lumânări speciale, lumina şi parfumul se unesc pentru a crea o atmosferă caldă şi primitoare. Lumânările Teck&Tonka sunt realizate din ingrediente atent selectate: ceara vegetală 100% şi fitil din bumbac.Toate colectiile clasice de lumânări parfumate sunt reîncărcabile cu produse de aceeaşi mărime şi pot fi combinate cu suporturi decorative în funcţie de preferinţele dumneavoastră olfactive. Pentru ambientarea casei în preajma sărbătorilor vă recomandăm folosirea de miresme Note de bază (chihlimbar, boabe de tonka) sau Note de mijloc (lemn de santal, patchouli), ]n timp ce pentru serbarea Crăciunului, Notele de vârf (nucşoara, scorţisoară, cuisoare





Suport lumânări Lichtermeer, 23.5 x 22 x 19 cm, Philippi, 175 lei, TVA inclus

În ciuda faptului că are doar 5 lumini, tuburile din sticlă oglindită ale Suportului de lumânări Lichtermeer sunt aranjate atât de sofisticat, încât reflexele luminilor duplicate în sticlă devin magice. Astfel, această lumină extraordinară a câștigat cu adevărat numele LICHTERMEER, care înseamnă „mare de lumini”. Tuburile se sprijină pe o bază de oțel acoperită cu pulbere. Culoarea sa în negru mat oferă un contrast frumos cu suprafața foarte lustruită şi conferă ansamblului o notă de glamur specifică festivităţilor de sărbători.

Un şemineu face Crăciunul mai frumos

Asociem inevitabil şemineul, de fapt flacările sale autentice care creează o ambianţă specială, cu sărbătoarea Crăciunului. Şemineul simbolizează căldura căminului şi bunăstarea. Desigur însă că instalarea unui şemineu clasic nu este uşoară într-o casă, cu atât mai mult într-un apartament. La Crăciunul pe care îl aşteptăm, magazinul on line LEUK! HOME vă oferă o soluţie comodă şi modernă.

Cu Şemineul pentru masă Philippi vă puteţi bucura de odihna şi relaxarea binemeritată, dând uitării toate grijile. Este suficient de mare, motiv pentru care veți putea să vă încălziți cu ajutorul lui, un avantaj excelent mai ales în lunile de iarnă.

Şemineu pentru masă 20 x 20 x 13 cm – Philippi, 495 lei, TVA inclus

Fitilele din fibră de sticlă aranjate asimetric precum și pietrele naturale evocă o atmosferă confortabilă, făcând ca serile romantice să devină de neuitat. Şemineul pentru masă Philippi se reumple cu ulei de lampă fără parfum.

Difuzor electric pentru parfum de lungă durată

Ambianţa Crăciunului este completată alături de miresme şi de note muzicale în concordannţă cu serbarea.





Difuzor Electric Gold&Light Edition cu telecomandă, Esteban Paris
, auriu, difuzare alternativă 30 s și continuu non-stop (≈ 3h), diametru 12 cm, înălţime 16.5 cm, 349 lei TVA inclus

Difuzorul electric Gold & Light Edition care se poate achiziţiona de la magazinul on line LEUK! HOME creează o atmosferă elegantă și parfumată. Îmbinările sale metalice aurii și efectele misterioase de iluminare aduc o notă etnică şi elegantă interiorului. Se utilizează cu ajutorul telecomenzii.

1 thought on “Pregăteşte casa pentru sărbători cu LEUK! HOME

Comments are closed.