Iturbide Studio

Simpozionul Internațional Brick Award

Pe 10 iunie 2022 la 11:30 alătură-te comunității internaționale de arhitecți într-o conferință digitală pentru a afla cele mai noi informații despre provocările actuale precum și tendințe în domeniul arhitecturii.

Arhitectura: conectând natura și cultura

Schimbările climatice, resursele naturale limitate, precum și cerințele în creștere și cadrele de reglementare pentru o cultură ecologică a clădirii care încorporează eficiența energetică, durabilitatea și conservarea necesită abordări arhitecturale diferite. În aceste noi condiții, arhitecții pot avea un impact asupra design-ului prin alegerile lor cu privire la materialele de construcție utilizate, cum ar fi produsele ceramice.

Dezvoltările promițătoare sunt, de exemplu, clădirile care au fost construite folosind materiale locale pentru a reduce deșeurile și consumul de energie sau crearea anvelopelor clădirii cu ecologizarea fațadei. Alte mijloace includ concepte prin consolidarea clădirilor existente și conservarea lor prin conversii și extinderi atente. Totodată arhitecții care dezvoltă tehnologii, procese și prototipuri inovatoare, cum ar fi robotica la fața locului și fabricarea digitală în construcția clădirilor, adoptă un accent bazat pe cercetare.

În total, aceste abordări conectează natura și cultura prin proiectarea arhitecturii care permite un viitor durabil din punct de vedere ecologic. Speakerii din acest an te invită să te alături simpozionului Brick Award unde își vor împărtăși cunoștințele din domeniile lor pentru o discuție despre modul în care arhitecții pot aduce o contribuție substanțială mediului construit.
REZERVĂ-ȚI GRATUIT LOCUL AICI  >>

Deasemenea,, la aceeaşi data, 10 iunie, va avea loc o Conferinţă de Presă  Brick Award 22, la ora 9.00 a.m. Puteţi să vă înscrieţi accesând https://www.tmcconsulting.at/brickaward22pressevent Termenul limită de înscriere este 8 iunie .

Menţionăm că la ultima ediţie a concursului Brick Award  au participat multe frumoase proiecte din România.

Deasemenea la Bienala de Arhitectură 2021 au fost deasemenea multe proiecte  care au implicat ca materiale produse ceramice, unul dintre acestea, Casa Studio 1408, fiind şi câştigătorul Secţiunii Locuinţe Individuale.

Foto: Wienerberger