Grandbazaar şi Za’art – un nou showroom de mobilă şi un hub lifestyle în Bucureşti

Un nou showroom de mobilă alături de un hub de artă, mobilier si lifestyle şi-au deshis porţile în Bucureşti iar la inaugurarea sa au participat numeroase persoane interesate de design, amenajări interioare şi artă.

Numele showroomului este Grandbazaar iar, aşa cum a spus arh. Eren Colakoglu, managerul general, ideea centrală care a stat la baza conceptului de organizare a showroomului a fost o tendinţă care se face din ce în ce mai mult simţită în domeniul designului, şi anume, mixul de elemente şi stiluri. De altfel o tendinţă recunoscută în designul de interior contemporan este tocmai eclectismul. Tot mixul şi asocierile interesante caracterizează şi hub-ul Za’art, marca înregistrată a lui Creativ Pro Design, ai cărui promotori au fost Beatrice Ene, Elsa Exarhu și Eren Colakoglu.

Astfel, nu întâmplător, şi evenimentul de lansare a showroom-ului şi hub-ului a purtat numele de Heterogenous. Cu această ocazie, Eren Colakoglu a adresat o invitaţie designerilor şi arhitecţilor, de a vizita showroomul, aici regăsindu-se o paletă extrem de largă de decoraţiuni, accesorii şi soluţii premium care pot fi implementate cu succes în proiectele moderne de interior.

Situat în cartierul în plină dezvoltare, Pipera Voluntari, cele două platforme de dimensiuni mari ale hub-ului, sunt amenajate într-un stil modern, industrial, şi aici au putut fi deja admirate numeroase decoraţiuni, de la elegantele canapele multifuncţionale, la splendide covoare, de la mobilierul modern de şedere şi dormitor la servicii de cafea şi alte diverse decoraţii.

Dar ce diferenţiază major noua locaţie de altele de acelaşi tip este completarea ideii de diversitate a soluţiilor cu obiectele de artă.

Practic, întregul etaj este o galerie de artă care constituie, aşa cum declară organizatorii, un hub de artă, decoraţiuni şi lifestyle.

Cunoscutul critic de artă Pavel Şuşară a spus cu ocazia evenimentului de lansare că salută ideea ca piesele de artă, care pot fi considerate la rândul lor obiecte de design, să fie prezente alături de decoraţiuni. Epoca galeriilor de artă în care sălile goale prezentau pe pereţi lucrările artiştilor este de domeniul trecutului.  Astăzi designul interior contemporan utilizează din plin opere de artă.

La evenimentul de deschidere au fost prezentate extraordinare lucrări de pictură semnate de Mirela Trăistaru, care a fost şi curatorul galeriei, piese ceramice realizate de Daniela Fainis şi sculpturi concepute de Mircea Roman.

1 thought on “Grandbazaar şi Za’art – un nou showroom de mobilă şi un hub lifestyle în Bucureşti

Comments are closed.