Case de vedete: proprietatea Sandrei Bullock din San Diego 

Numită una dintre cele mai influente 100 personalităţi din lume de către Time în 2010, actrița Sandra Bullock a jucat în numeroase filme de succes, inclusiv comedii, drame și thrillere de acțiune.

Supranumită “Iubita Americii”, actriţa are o stea pe Hollywood Walk of Fame și a luat Oscarul pentru cea mai bună actriță pentru filmul The Blind Side. În anul 2010 și în 2014, a fost cea mai bine plătită actriță din lume. A jucat în peste 50 de filme, multe dintre ele succese comerciale uriașe, inclusiv Speed, Miss Congeniality și Ocean’s 8. Astăzi, Sandra Bullock este producător, compania ei, Fortis Films, a produs câteva filme precum și alte proiecte pentru televiziune și canale de streaming.

Bullock și-a canalizat o mare parte din averea sa de top în afaceri imobiliare, cumpărând și vânzând case în Los Angeles, New York, Austin, o casă din Georgia Tybee Island și multe altele în toate statele americane. Una dintre proprietăţile sale din zona Valley Center a oraşului San Diego, pe care actrița a achiziționat-o cu 2,75 milioane de dolari în 2009, se întinde pe nu mai puţin de 40 de hectare. În această regiune au mai avut proprietăţi şi alte vedete hollywoodiene, între care Fred Astaire, Mae West şi John Wayne dar şi magnatul auto John Delorean. Proprietatea include sute de măslini, avocado și citrice, o superbă vilă în stil spaniol – hacienda, o pensiune decomandată, grădini cu flori exotice și o curte pentru păsări de curte. Casa de aproape 6.000 de metri pătrați construiţi se află pe vârful unui deal, oferind vederi asupra întregului peisaj din jur.

Construită în anul 1990 şi complet renovată, casa are accente rustice, multe elemente de casă mediteraneană dar şi contemporane. Acoperişul este cu olane, plafoanele sunt cu grinzi din lemn vopsite în alb iar pereţii sunt deasemenea vopsiţi în alb. Deschiderile vitrate sunt foarte mari şi dau spre terase generoase. Curtea interioară tip patio este pavată cu gresie şi are la interior un harvuz din ceramică.

Decorul de interior

Interiorul este aproape în totalitate în alb conferind întregii case claritate şi luminozitate. Poziţionarea, înălţimea la interior şi deschiderile largi oferă multă lumină naturală precum şi un flux de aer excelent.

Foarte interesantă este volumetria de interior, cu tavanele înclinate. Pardoseala este de podele in lemn deschis la culoare, de unde şi accentul country. Mobilierul, foarte confortabil este acoperit cu huse crem, în aceeaşi nuanţă cu draperiile, imprimând un aer estival. Un accent este dat de fotoliile din piele maro. Bucătăria gourmet are blaturi din piatră și un spătar din marmură italiană cu un mozaic încrustat. Electrocasnice sunt de ultimă generație. Nu mai puţin de 9 şeminee sunt în casă, dintre care unul se află în eleganta bibliotecă care este dotată cu rafturi iluminate. Fiecare dintre cele patru dormitoare spațioase are propria sa baie privată și intrare de pe mai multe dintre verandele curgătoare ale casei.

Apartamentul principal este cu adevărat impresionant, cu șemineu din chirpici, lounge spațios, cadă cu hidromasaj, duș cu aburi și acces privat la piscină. Aceasta are apă sărată, este însorită și încălzită. Include în plus o zonă de divertisment în aer liber, cu un șemineu cu gaz, un televizor cu ecran mare și o sală de biliard. Terenurile superbe au o curte centrală închisă cu un gard de fier forjat, un stup, o livadă de avocado certificată ecologic și mulți alți pomi fructiferi. Pensiunea cu trei dormitoare și două băi include un șemineu, foișor și spa. casa este protejată cu camere de securitate