Cadoul perfect de Crăciun: o bijuterie de aspirator 

Sărbătoarea Crăciunului se apropie cu paşi repezi şi este cel mai bun prilej de a face cadouri. O tradiţie este de a oferi o bijuterie. Dar după pandemie, când am stat mult timp în casă şi am început să preţuim şi mai mult sănătatea ne gândim şi la alt fel de cadou.

Strălucitor, în culorile electrice specifice aparatelor Dyson, cu un design spectaculos şi prezentat într-o cutie foarte elegantă, aspiratorul Dyson V15 Detect Absolute este cadoul ideal pentru Crăciun, o adevărată bijuterie pentru casă.

Un aspirator Dyson V15 Detect Absolute va aduce sănătatea, buna dispoziţie şi bucuria pentru întreaga familie precum şi a prietenilor cu care se vor petrece Sărbătorile de iarnă.

Poluarea aerului şi praful menajer

Vorbim din nou despre poluarea aerului, o temă la ordinea de zi, deoarece aduce cu sine multe probleme de sănătate în viaţa de zi cu zi. Studiile arată că ne petrecem peste 90% din timp în spații închise, o bună parte în casă. Aerul pe care îl respirăm poate conține alergeni, în primul rând praful, dar şi polenul, acarienii şi părul animalelor de companie.

Pandemia, în mod sigur a făcut ca procentul de timp petrecut în casă să crească substanţial. Şi după pandemie, a fost adoptat pe scară largă lucrul de acasă sau hibrid, ceea ce a dus din nou la petrecerea unui timp mai îndelungat acasă.

Să nu uităm deasemenea că suntem cu toții, în special copii şi adolescenţii, apartenenți ai generației Indoor. Acum iarna s-a instalat în toată ţara, temperaturile au scăzut simţitor, iar mulţi ne vom petrece Sărbătorile de iarnă în decorul festiv al căminului nostru. Dat fiind toate cele expuse, trebuie să avem mare grijă la aerul pe care îl respirăm, iar casa să strălucească de curăţenie. Aceasta deoarece, unul dintre cei mai periculoşi duşmani ai sănătăţii este praful menajer. Multe studii au arătat că într-un an, dintr-o locuinţă de 4 persoane, se adună până la 45 kg de praf. Doar un gram de praf conţine aproximativ 700 de miliarde de particule cu compoziţie diferită. Cu fiecare inspiraţie, un adult inhalează între 40.000 şi 75.000 de particule de praf.

Soluţia, un aspirator de nouă generaţie

Între aspiratoarele de nouă generaţie,  care reprezintă soluţia ideală pentru o curăţenie perfectă şi, deci, un cadou ideal de Crăciun este Dyson V15 Detect Absolute  

Noul aspirator este vertical şi fără cablu şi are integrată o multitudine de tehnologii şi inovaţii Dyson prin care modul în care se face curăţenia cu ajutorul său să fie substanţial schimbat. Cu un aspirator fără cablu curăţena este mult uşurată, putându-se face oriunde, inclusiv în locurile greu accesibile. Aspiratorul poate deveni un dispozitiv de curăţare portabil cu care se pot aspira perfect saltelele, tapiţeria, mobilierul, scările, etc. Nu mai trebuie schimbată peria pentru diferitele suprafeţe, aspiratorul va rezolva el singur această problemă prin adaptarea inteligentă a puterii de aspirare. Aspiratorul are 7.815 de peri tari din nailon cu putere de curăţare în profunzime, ce îndepărtează murdăria de pe covoare şi carpete, iar cu ajutorul filamentelor de fibră de carbon anti-statice este absorbit praful fin de pe podelele dure.

Eficienţă maximă şi funcţii inteligente

Aspiratorul Dyson V15 Detect Absolute detectează toate particulele care nu sunt vizibile cu ochiul liber. În practică, se captează nu mai puţin de 99,99% din particulele de praf, chiar şi cele extrem de mici, de până la 0,3 microni şi astfel se realizează o curăţare perfectă. Astfel, chiar dacă specialiştii recomandă renunţarea la materiale textile (în special la cele foarte pufoase), deşi acestea sunt esenţiale în designul de interior contemporan, prin folosirea aspiratorului Dyson V15 Detect Absolute, această recomandare nu mai este de actualitate. Foarte important este faptul că aspiratorul Dyson are încorporate funcţii inteligente. Prin faptul că este dotat cu un senzor piezo, aspiratorul poate număra (15.000 de particule microscopice pe secundă în pocesul aspirării) şi prezintă un raport privind particulele aspirate pe ecranul LCD încorporat. De asemenea, cu ajutorul puternicului motor Dyson Hyperdymium, aspiratorul adaptează şi măreşte automat puterea de aspirare când sunt identificate cantităţi mai mari de praf şi resturi mari, realizând aspirarea acestora fără alte probleme.

Accesorii

Foarte important este faptul că aspiratorul Dyson V15 Detect Absolute dispune de un capăt de curăţare High Torque care aspiră în profunzime praful şi părul de pe podele şi mobilier, iar un pieptene de descurcare îndepărtează automat părul de pe perie.

Probleme cu animalele de companie?

Este cunoscut faptul că având în casă un animal de companie, câine sau pisică, apar probleme legate de faptul că acestea lasă păr pe diverse suprafeţe din casă, inclusiv pe hainele noastre. Dar şi păr de-al nostru, inclusiv mai lung, ne poate produce neplăceri când se găseşte în casă.

Aspiratorul Dyson V15 Detect Absolute rezolvă această problemă. Accesoriul anti-încurcare îndepărtează părul prin bara cu perie conică şi îl aruncă direct în recipientul de colectare.

Poate sunteţi invitaţi şi v-aţi planificat petrecerea de Crăciun la prieteni, la o casă de vacanţă. Nu e chiar uşor de găsit un cadou potrivit. Prin calităţile şi funcţionalitatea pe care le prezintă, Aspiratorul Dyson V15 Detect Absolute este soluţia optimă. Şi nu uitaţi, curăţenia după sărbători este la fel de importantă.