QUADRA CASA, un showroom cu produse de top pentru arhitectură şi design interior

QUADRA CASA – Un showroom strălucitor, un eveniment de nota 10, produse, soluţii şi colecţii de top pentru proiectele de arhitectură şi design interior

În ultimele două luni am numărat nu mai puţin de 4 noi showroom-uri de amenajări interioare nou deschise.

Invitaţii socializează la evenimentul de deschidere al showroomu-lui QUADRA CASA din clădirea Agora

Săptămâna trecută  s-a mai adăugat încă unul dar, aşa cum a fost prezentat, cu siguranţă că va fi frecventat cu asiduitate de arhitecţi, designeri de interior dar şi de proprietarii care caută să-şi amenajeze şi personalizeze casa, biroul sau terasa cu finisaje de cea mai înaltă calitate şi soluţii premium.

Un eveniment de nota 10

Noul showroom QUADRA CASA este plasat într-o zonă fasonată, la etajul 1 al clădirii Agora (Calea Floreasca nr. 111). Un eveniment elitist a fost organizat cu ocazia lansării noului showroom. De fapt, aşa cum ştiau deja cei din domeniul home&deco şi cum a declarat Tatiana Popescu, proprietara business-ului, showroom-ul QUADRA CASA a funcţionat de ceva timp, chiar în apropierea noii locaţii şi nu oricum, ci cu  rezultate excelente.

Tatiana Popescu, proprietara QUADRA CASA, la evenimentul de deschidere a noului showroom

Doar în câţiva ani afacerea cu produse premium şi-a multiplicat cifra de afaceri. Acum QUADRA CASA s-a rebrenduit şi chiar a ridicat ştacheta calităţii produselor şi soluţiilor pe care le propune, acestea fiind de clasă high tech. De altfel, aşa cum s-a putut vedea la evenimentul de deschidere la care au participat în număr mare arhitecţi şi designeri, atât consacraţi cât şi cei mai tineri, precum şi potenţiali clienţi dezvoltatori de proiecte premium, mai toate produsele provin de la celebre companii italieneşti şi sunt caracterizate de designul din această ţară, incontestabil lider mondial din totdeauna.

Un showroom strălucitor

Întins pe o suprafaţă de  nu mai puţin de 1500 metru pătraţi, showroom-ul Quadra Casa este împărţit pe două secţiuni, cea de finisaje, în care predomină soluţiile având la bază plăcile ceramice şi zona axată pe produse şi soluţii pentru baie.

Imagine cu produse decorative în showroom-ul Quadra Casa

“La Quadra Casa oferim produse şi soluţii complete şi elegante care să îndeplinească cele mai înalte exigenţe, atât pentru interior cât şi pentru exterior” a spus Tatiana Popescu la deschiderea showroom-ului.

Un noian de senzaţii tari am încercat la petrecerea care a marcat deschiderea noului showroom: un décor modern, strălucitor, încadrat de suprafeţe glossy, aranjamente superelegante, muzică italienească de calitate, oameni interesanţi, preparate culinare şi băuturi fine.

Produse, soluţii şi colecţii de top

Deşi toate produsele expuse erau de calitate înaltă am remarcat totuşi câteva care reprezintă ultimile noutăţi în domeniu: plăcile de gresie de dimensiuni ultra mari Mirage şi Florim, plăci ceramice de dimensiuni mici Mirage, lămpile Vistosi, bateriile GESI, inclusiv cele în stil retro şi industrial (cu robinete), căzile de baie Villeroy & Boch, lavoarele Murano şi de cristal.

Este de menţionat că am vizitat recent târgul ISH de la Frankfurt (cu organizare la doi ani), cel mai important eveniment în domeniul instalaţiilor pentru construcţii, cu accent special pe soluţiile pentru baie, iar în showroom-ul QUADRA CASA am văzut câteva noutăţi din domeniul băilor în plus faţă de ISH.

Ce-au spus invitaţii

Am considerat interesant să prezint şi câteva păreri privind showroom-ul din partea unor  participanţi la evenimentul de deschidere

.

Baterii GESSI în stil industrial

“Eveniment sofisticat pentru care nu s-a făcut rabat de la calitate, au atras unele dintre cele mai cunoscute persoane din domeniu. Produse de calitate, versatile, am văzut mai multe soluţii interesante” – arhitect de interior Raluca Cismărescu.

Colecţii de baterii

“Un showroom foarte bine prezentat. Am fost impresionată de colecţia de gresie de dimensiuni mari (2,80 x 1,20m) care se poate folosi la pereţi, pardoseală şi chiar tavan dar şi la decoruri şi mobilier” – arhitect Victoria Bota.

Lavoare Murano

“Am avut plăcerea de a participa la deschiderea showroom-ului Quadra Casa, un spaţiu impresionant ce oferă o gamă variată şi bine aleasă de furnizori. Evenimentul de lansare a fost remarcabil organizat de talentata echipă a agenţiei Dezeen PR , fondată de Claudia Coteanu” – arhitect de interior Ştefania Bobaru, VIM Studio.

Imagine din showroom-ul Quadra Casa

“Sunt foarte interesată de tendinţele şi noutăţile în domeniul interiorului şi locuirii. În sowroom-ul Quadra Casa am remarcat înlocuirea unor materiale clasice (ceramică, porţelan) la obiectele sanitare cu unele noi, precum şi folosirea din ce în ce mai mult a sticlei. M-au impresionat splendidele lavoarele Murano şi cele din cristal, va trebui să achiziţionez măcar unul! Am remarcat şi dressing-ul din sticlă. Cât priveşte petrecerea, detaliile au fost atât de bine gândite încât menta şi rozmarinul din băuturi şi preparate se asortau perfect cu decorul”, avocat Anca Marghescu.

Foto: Ion Diamandi