Sărbătoarea Verii, un eveniment tradiţional pentru germani

Sărbătoarea Verii, un eveniment tradiţional pentru germani

AHK România  a serbat venirea verii cu 600 de invitaţi

Sărbătoarea Verii, un eveniment tradiţional pentru germani, a fost marcată  de către Camera de Comerţ şi Industrie Româno-Germane împreună cu peste 500 de invitaţi din mediul de afaceri româno-german, în eleganta grădină a Hotelului Crowne Plaza. Alături de aceştia au participat la evenimentul de networking şi alte persoane din mediul cultural, politic și administrativ.

După  discursurile invitaților de onoare, între invitaţi s-a socializat, au fost stabilite noi contacte, s-au menținut colaborările existente, toate acestea într-o atmosferă relaxată. De altfel, Ediția din acest an a avut ca  motto-ul “NETWORKING UNDER THE SUMMER SKY – PARTNERING FOR A BRIGHTER FUTURE” subliniindu-se astfel scopul principal al evenimentului, o invitaţie de a interacționa și colabora ASTĂZI pentru un MÂINE mai bun, mai luminos. AHK pune astfel bazele construirii de parteneriate puternice si isi respecta promisiunea prin motto-ul ales: „Strengthening Partnerships – Turn Challenges into Opportunities”.

în deschiderea evenimentului, Sebastian Metz, directorul general AHK Romania, le-a mulţumit membrilor pentru prezenţa atât de numeroasă care demonstreazaăca “suntem o comunitate de business puternică, care se implică dincolo de temele economice şi în proiecte sociale. Pentru că atunci când vorbim de parteneriate ne referim nu doar la afaceri, ci şi la societate şi la sport. De aceea l-am invitat alături de noi pe Carol-Eduard Novak, fost ministru al Sportului şi castigatorul multor medalii în competiţii sportive”. La rândul său, preşedintele AHK Romania, Andreas Lier, a mulţumit companiilor din comunitatea AHK pentru solidaritatea arătată Ucrainei şi pentru întărirea parteneriatelor cu Republica Moldova.

“Romania a devenit un hub tehnologic şi de inovaţie, va continua să atragă investiţii şi va juca un rol important în transformarea verde şi în competitivitatea Uniunii Europene, având în vedere că teme noi precum energia devin din ce in ce mai importante. Relaţiile bilaterale româno-germane au marcat un nou record anul trecut, prin atingerea pragului de 40 de miliarde de euro în ce priveşte schimburile comerciale, iar dinamica investiţională continuă”, a afirmat Lier.

Muzică, antren, voie bună până noaptea târziu iar fiind un eveniment tradiţional nu au putu lipsi micii şi berea.

Foto: Ion Diamandi