Proprietar, fondator şi administratorul companiei Sophia, Anamaria Ştefan Georgescu a ţinut cu ocazia sărbătoririi a 19 ani de existenţă, un discurs emoţionant în showroom-ul firmei de la Iaşi

Proprietar, fondator şi administratorul companiei Sophia, Anamaria Ştefan Georgescu a ţinut cu ocazia sărbătoririi a 19 ani de existenţă, un discurs emoţionant în showroom-ul firmei de la Iaşi

La Mulţi Ani, Sophia!

Un eveniment sărbătoresc în elegantul showroom al companiei din Iaşi,

Evenimentul sărbătoririi a 19 ani de existenţă a companiei Sophia, binecunoscut brand în domeniul draperii şi perdele, decoraţiuni şi mobilier, cu cea mai mare expertiză în decorarea ferestrelor, s-a desfăşurat în elegantul showroom din Iaşi, strada Poitiers nr. 5A. Alegerea locaţiei s-a datorat nu numai faptului că Anamaria Ştefan Georgescu, fondatorul brandului şi administratorul firmei, a preferat meleagurile natale pentru sărbătorire dar şi pentru că aici se concentrează multe dintre activele companiei.

Oaspeţii au fost întâmpinaţi într-un decor festiv, sărbătoresc

Pe de altă parte, aşa cum a declarat Anamaria în emoţionantul discurs de la evenimentul sărbătoresc, “Iaşul este oraşul nostru de suflet, orașul cu cele mai multe ferestre decorate de Sophia, orașul care și-a lăsat fetrestrele muzeelor pe mâinile noastre”. Showroom-ul în suprafaţă de 200 metri pătraţi a fost inaugurat anul trecut iar sediul firmei a fost mutat aici din Valea Lupului după 19 ani de existenţă

.

Showroom-ul Sophia din Iaşi, strada Poitiers nr. 5A, vedere exterioară

În urma unei investiţii de 1 milion  euro şi cu o imagine nouă, mutarea sediului a inclus depozitele, unul dintre atelierele de creaţie precum şi zona de birouri. “Sediul nostru central din Iaşi este locul în care o echipă de 93 de oameni lucrează zilnic pentru a aduce frumosul la ferestrele oamenilor”, a spus Anamaria Ştefan Georgescu la eveniment.

Sophia, un adevărat imperiu

Este de aminitit faptul că în anul 2021 Sophia a deschis nu mai puţin de 6 francize în diferite oraşe din ţară  – Cluj+Napoca, Roman, Focşani, Constanţa şi două în Sibiu – precum şi o franciză în Statele Unite, la Miami. Iar toate aceste dezvoltări impuneau o astfel de investiţie.

Imagine din timpul evenimentului de aniversare a brandului Sophia

Nu mai puţin important este faptul că în zona Iaşi, în puternică dezvoltare economică, socială şi culturală, sunt numeroşi prieteni, parteneri de afaceri, clienţi Sophia precum tineri şi talentaţi designeri şi arhitecţi, parteneri ai companiei sau care implementează soluţii Sophia.

19 ani de succes

Povestea Sophia a luat naştere din iubire pentru decoraţiunile interioare, pentru tot ce înseamna frumos, culori şi lumină pentru a decora spaţiile într-un stil contemporan, armonios şi elegant. Drumul nu a fost nici simplu şi nici uşor dar Anamaria s-a dedicat trup şi suflet afacerii şi, ce este foarte important, a pus multă pasiune şi s-a implicat direct în toate activităţile firmei. Iar rezultatele nu au întârziat să apară. Acum Sophia este un adevărat imperiu cu o rețea de 30 magazine în România și Miami, un puternic brand românesc.

Eleganrul showroom Sophia din Iaşi, unde este acum şi sediul firmei, a fost gazda evenimentului sărbătoresc

Numai în Bucureşti sunt 6 magazine Sophia, cel din Fabrica de Glucoză fiind lansat chiar în acest an. Bacău, Baia Mare, Buzău, Brașov, Pașcani, Ploiești, Râmnicu Vâlcea, Oradea, Brăila, Târgu-Jiu,  Suceava, Vatra Dornei, Vaslui, sunt oraşe cu magazine Sophia, fără a le mai enumera şi pe cele lansate în 2021. La ora actuală, Sophia are cea mai mare reţea de francize din România. Nu trebuie uitată şi prezenţa internaţională: Sophia participă cu succes la cele mai imprtante târguri de nivel mondial, inclusiv la cel din Miami. Dar poate cele mai importante realizări sunt că în aceşti 19 ani Sophia a conceput zeci de colecţii  originale de draperii, perdele şi ţesături şi a finalizat sute de proiecte de amenajări interioare pentru clădiri – hoteluri, teatre, muzee, spitale, restaurante, showroomuri, birouri, cafenele, chiar şi palate, precum şi, bineînţeles,  în domeniul rezidenţial. Dar expertiza firmei a depăşit graniţele ţării noastre iar designerii Sophia au realizat proiecte chiar şi în zone faimoase şi recunoascute în lume pentru decorurile de interior, un exemplu fiind cel al caselor din sudul Franţei.

De ziua sa, Sophia a organizat un Business  Cocktail Aniversary

La Mulţi Ani, Sophia!

Într-o ambianţă festivă şi foarte elegantă , aşa cum numai Sophia ştie cum să realizeze, la eveniment au fost prezenți numeroşi designeri, arhitecți, dezvoltatori imobiliari, oameni de afaceri şi din presă, diverse personalităţi.

Între prietenii de la Iaşi

Printre numeroşii participanţi la eveniment vom enumera doar câteva nume, “prieteni de-o viață cu Sophia, încă de la fondarea brandului”, după cum spune Anamaria: Valentina Druțu, pictorul, muzeograf, specialistul în design interior, director al  Palatului Culturii din Iași și director interimar al Complexului Muzeal Naţional Moldova (CMNM) din Iaşi  (“de care ne leagă proiecte de decorare spectaculoase în care a reușit să aducă strălucire și armonie spațiilor moderne, dar a păstrat eleganța și autenticitatea caselor cu istorie”, a adăugat Anamaria), Nadia Crihan, fost cadru didactic în învățământul preuniversitar, cu o carieră de peste 40 de ani în învățământ,  Dan Schipor, parterener BDO Business Advisory, Ioana Rață, Director General la IMPACT FM ROMANIA, Petru Frăsilă, jurnalist, scriitor, realizator TV, membru al Uniunii Scriitorilor din România, CEO Telemoldova plus & Prima TV Iaşi, Adrian Boghiu, expert în domeniul Creditelor, Recuperării de Creanţe şi Financiar, Managing Director la Next Capital, Birnaz Otilia, avocat în cadrul Baroului Iaşi, avocat Titular în Cabinet individual.

 

Antren, discuţii, proiecte de viitor, o atmosferă amicală şi de voie bună, petrecerea sărbătoririi Sophia s-a desfăşurat până în orele târzii ale nopţii în dulcele târg al Ieşilor.