Eveniment aniversar: 2 ani de la deschiderea francizei Sophia din Focşani

Evenimentul a avut loc în showroomul Sophia din Focşani situat pe Str. Lupeni 11-13 şi a marcat  doi ani de la deschiderea acestuia. Era al 27 magazin Sophia care între timp numără nu mai puţin de 31 de astfel de unităţi, dintre care una este la Miami. Atunci, Andreea Movileanu a luat decizia de a achiziţiona franciza Sophia şi a deschis noul magazin care a adus schimbări majore în decorul de interior nu numai în casele oamenilor ci şi în hoteluri, restaurante, terase, clădiri administrative şi culturale. Perdelele, draperiile şi, în general materialele textile din brandul Sophia, contribuie esenţial la calitatea şi eleganţa designului din zona Focşani.

Aspecte de la evenimentul aniversar Sophia la magazinul din Focşani. Anamaria Ştefan Georgescu, fondatorul brandului Sophia, o felicită pe Andreea Movileanu, proprietara francizei din Focşani, pentru rezultatele obţinute

Cu ocazia evenimentului şi în aşteptarea oaspeţilor, magazinul Sophia a îmbrăcat haine de sărbătoare. Au participat numeroşi antreprenori locali, clienţi importanţi, colaboratori, diferite personalităţi din mediul de business şi social iar seara, în care accentul a fost pus îndeosebi pe networking, a fost marcată de multe surprize. Atracţia a fost constituită de lansarea a unor colecţii de perdele şi draperii care completează bogatul sortiment al produselor şi soluţiilor din brandul Sophia. Noile colecţii, având denumirile  Colorado, Toulouse, Santa Rosa şi Mississippi, sunt din catifea, materialul la modă de câtva timp, şi sunt în mod special recomandate pentru sezonul toamnă-iarnă care tocmai bate la uşă.

Pictorul Ovidiu Cloşca, prezent la evenimentul aniversar a ţinut un scurt discurs despre Sophia şi noile colecţii, anunţând începerea unui proiect în colaborare cu Sophia care va fi o surpriză pentru public.

Discursuri au fost ţinute de: Anamaria Ştefan Georgescu, fondatorul brandului Sophia, Andreea Movileanu, proprietara francizei din Focşani, Cristina Voncu, director marketing Sophia şi Oana Stan, Director Naţional Vânzări.

Anamaria Ştefan Georgescu are meritul nu numai de a fi construit această vastă reţea de magazine care acoperă zonele din ţară şi care are şi o ramură în Statele Unite ale Americii, dar a contrubuit major în susţinerea creaţilor de design românesc. A reuşit deasemenea să transmită şi să imprime colaboratorilor, echipei sale, în special designerilor, entuziasmul, pasiunea şi dragostea pentru frumos în abordarea proiectelor.

Andreea Movileanu, proprietara francizei din Focşani şi Anamaria Ştefan Georgescu, fondatorul brandului Sophia

De altfel în discursul său de la showroomul Sophia din Focşani, Anamaria a felicitat-o pe Andreea Movileanu pentru rezutatele obţinute şi a prezentat echipa Sophia cu care au fost obţinute rezultate remarcabile.

Andreea Movileanu a evocat în discursul său povestea sa și a francizei Sophia pe care tânăra de 34 de ani a decis să o deschidă la Focșani. “După 15 ani de la primul job, m-am gândit tot timpul că trebuie să experimentez ceva nou. Am aflat despre Sophia căutând idei pentru a aduce schimbări locuinței proprii. Mi-au plăcut țesăturile, naturaleţea lor,  perdelele, în special canafii. După nopți nedormite de calcule, discuţii cu Anamaria care m-a cucerit prin felul în care pune suflet, am deschis calea antreprenoriatului, am lăsat în urmă cariera în contabilitate şi am pătruns în lumea Sophia care se potriveşte perfect cu mine: libertate în ceea ce fac, culori jucăușe și expresive, dragostea faţă de natură, dorinţa de a adauga strălucire și personalitate fiecărei încăperi. Am zis că așa magazin superb cum este Sophia trebuie să fie și la Focșani.”