Cu Dyson Airwrap multistyler puteţi realiza  chiar şi coafuri excentrice

Pentru doamne şi domnişoare ţinuta şi în special coafura trebuie să  fie adecvate fiecărui eveniment, mai ales când este vorba despre o petrecere.

Sfârşitul lunii octombrie este marcat de serbarea Halloween, iar tot mai mulţi copii, adolescenţi, tineri şi chiar adulţi organizează cu acest prilej petreceri, uneori şi sub formă de carnavaluri sau parade.

În aşteptarea Halloween-ului

Activitățile specifice pentru Halloween includ şi purtarea de costume specifice iar copiii şi tinerii se maschează în vrăjitori, fantome sau alte personaje modelate după figuri supranaturale dar şi ale unor personaje fictive, celebrități la ordinea zilei și arhetipuri generice, cum ar fi prințesele sau luptătorii ninja. Pentru domnişoare şi doamne costumaţia aleasă pentru petrecerea de Halloween trebuie însoţită de o coafură potrivită. Dacă în cazul unui personaj de prinţesă ştim cam cum să arate coafura, buclele şi onduleurile neputând lipsi, pentru alte personaje este evident că coafurile nu vor putea fi dintre cele convenţionale. De multe ori, mult mai potrivite ar fi unele mai excentrice, chiar stranii şi bizare. Cum se poate realiza astfel de coafuri?

Soluţia este  aparatul de coafat Dyson Airwrap multistyler

Aşa cum arată şi numele său, cu acest aparat se pot realiza coafuri într-o multitudine de stiluri, fie că este vorba de o coafură de prinţesă, una de vrăjitoare sau cea pe care o abordează Lady Gaga.

Folosiţi propria creativitate iar aparatul de coafat Dyson Airwrap multistyler vă va ajuta să realizaţi o coafură originală cu care veţi avea în mod sigur succes !

Problema este că majoritatea instrumentelor de coafare ignoră faptul că tipurile de păr sunt foarte diferite – un accesoriu care funcționează pentru un tip de păr, ar putea fi nepotrivit pentru altul. Mai mult, coafura trebuie să se potrivească perfect şi cu vestimentaţia, cu costumaţia  aleasă. Aceasta mai ales în cazul unor petreceri cu tematică, cum este şi Halloween. Toate aceste probleme pot fi rezolvate cu brio cu aparatul de coafat Dyson Airwrap. Este deosebit de important ca doamnele şi domnişoarele să arate bine, iar o coafură originală, reuşită şi potrivită este esenţială în acest sens. Aceasta poate influenţa chiar şi modul de interacţionare cu persoanele din jur şi felul în care se stabilesc relaţii cu acestea. 

Dyson Airwrap multistyler – multifuncţional şi inteligent

Lansat anul trecut în România,  aparatul de coafat Dyson Airwrap multistyler ondulează, creează bucle, îndreaptă, usucă părul, poate fi folosit pentru toate tipurile de păr şi, foarte important este că, având ajutorul său, se poate realiza o coafură deosebită, originală mai ales că aparatul a  fost reproiectat  pentru o stilizare mai rapidă și mai ușoară a părului, fără căldură extremă, grație îmbunătățirii fluxului de aer Coandă, tehnologie care stă la baza funcționării sale.

Accesorii Dyson Airwrap multistyler

Cu ajutorul accesoriului uscător multifuncţional pre-coafare Coandă, părul se poate usca, netezi putând fi ascunse firele rebele sau, din contră, putând fi pus în evidenţă aspecte noi, chiar ciudate. Două jeturi de aer acționează simultan pe părul uscat și drept cu până la 58% mai puțin păr electrizat și fire rebele. Cu noile bare de ondulare ale aparatului Dyson Aiwrap multistyler pot fi realizate bucle naturale precum, şi volume neregulate, într-un timp redus, atragând și înfășurând părul în jurul barei. Deasemenea, peria pentru netezire îndreaptă ferm chiar și părul rebel, eliminând efectul static pentru ca rezultatul final să fie cel așteptat. În acelaşi timp, cu peria moale de netezire poate fi realizat un look natural şi volum al părului, terminațiile moi protejând scalpul în timpul coafării.

Petrecerea de Halloween este deseori un adevărat show iar aparatul de coafat Dyson Airwrap multistyler reprezintă o adevărată oportunitate pentru a experimenta idei proprii de coafură astfel încât să fiţi unul dintre cele mai reuşite personaje!