NATIVO, un showroom nou  cu soluţii premium pentru amenajări, pe Valea Cascadelor

Pentru  doritorii de amenajări din Bucureşti, şi nu numai, Valea Cascadelor este o destinaţie binecunoscută, devenită tradiţională în domeniu. În timpul unei zile obişnuite, zona este aglomerată de persoane şi mijloace de transport care găsesc o gamă vastă de produse, de la decoraţiuni la materiale de finisaj şi de construcţie pentru interior.  Interesul este sporit în special datorită preţurior medii, uneori chiar economice ale produselor oferite de multitudinea de magazine mai mari sau medii care se întind pe întreaga arteră. Oricum pentru cei care caută gresie sau faianţă nu se poate să nu inspecteze şi  această zonă.

Evenimentul de inaugurare a showroomului NATIVO

De curând, aici a apărut un showroom de dimensiuni mari, noutatea constând în faptul că toate soluţiile prezentate se încadreză la categoria premium. Numele său este NATIVO iar adresa este Valea Cascadelor 18B.

La evenimentul de lansare a noului showroom au fost prezenţi numeroşi designeri şi arhitecţi de interior dar şi dezvolatori, oameni de afaceri, vedete iar prezentarea a fost făcută de binecunoscuta Monica Bârlădeanu

La evenimentul de inaugurare a magazinului, realizat cu fast şi eleganţă, au fost prezenţi numeroşi designeri şi arhitecţi de interior, mulţi dintre ei tineri, care au luat notă de soluţiile pentru domeniul finisajelor şi obiectelor sanitare oferite şi pe care le vor integra în proiectele de interior viitoare.

Nicolae Ţintă, Founder&Board  Member, a anunţat la eveniment deschiderea a încă trei magazine de design interior

Aşa cum a declarat Nicolae Ţintă, Founder&Board  Member,  a fost aleasă o locaţie tradiţională din Bucureşti, scopul fiind de a oferi clienţilor un spaţiu de mari dimensiuni, diferit ca organizare şi concept faţă de ceea ce se găseşte în zonă.

Un vechi complex comercial cu o suprafaţă de peste 1400 mp a fost reproiectat integral şi transformat într-un spaţiu unic şi exclusivist, un showroom în care diversitatea produselor se îmbină cu funcţionalitatea, într-un cadru dinamic dedicat tuturor categoriilor de clienţi. Decoraţia de interior a showroomului a fost realizată de binecunoscutul designer Nicola Katrib.

Gama diversificată de produse şi ambiente reprezintă ultimele tendinţe din industria dedicată designului de interior şi sunt potrivite pentru orice stil, de la cel clasic, la cel minialist sau industrial. Aceasta rezultă şi din spicuirea numai a câtorva nume sonore de producători din domeniu ale căror produse şi soluţii se regăsesc în showroomul NATIVO: MARAZZI, APARICI, APAVISA, HANSGROHE, CE.SI, GAIA, GAUDI.