Cu Dyson Airwrap multistyler puteţi realiza  cele mai stilate coafuri pentru Revelion

Pentru doamne şi domnişoare ţinuta şi în special coafura trebuie să  fie adecvată fiecărui eveniment, mai ales când este vorba despre o petrecere, cum este cea de Revelion. Costumaţia, bijuteriile şi accesoriile alese trebuie însoţite de o coafură potrivită.  Acestea pot fi elegante, clasice dar cum Revelionul este o petrecere aparte, nu neapărat trebuie  mers pe o coafură convenţională. De multe ori, mult mai potrivite ar fi unele mai excentrice.

Cum se pot realiza astfel de coafuri?

Soluţia este  aparatul de coafat Dyson Airwrap multistyler

Aşa cum arată şi numele său, cu acest aparat se pot realiza coafuri într-o multitudine de stiluri, inclusiv din cele neconvenţionale şi la modă.

Folosiţi propria creativitate iar aparatul de coafat Dyson Airwrap multistyler vă va ajuta să realizaţi o coafură originală cu care veţi avea în mod sigur succes !

Problema este că majoritatea instrumentelor de coafare ignoră faptul că tipurile de păr sunt foarte diferite – un accesoriu care funcționează pentru un tip de păr, ar putea fi nepotrivit pentru altul. Mai mult, coafura trebuie să se potrivească perfect şi cu vestimentaţia, cu costumaţia  aleasă. Toate aceste probleme pot fi rezolvate cu brio cu aparatul de coafat Dyson Airwrap.

Petrecerea de Revelion ţine de obicei întreaga noapte. Este deosebit de important ca doamnele şi domnişoarele să arate bine pe întreaga această perioadă, iar o coafură originală, reuşită şi potrivită este esenţială în acest sens. Aceasta poate influenţa chiar şi modul de interacţionare cu persoanele din jur şi felul în care se stabilesc relaţii cu acestea. 

Dyson Airwrap multistyler – multifuncţional şi inteligent

Aparatul de coafat Dyson Airwrap multistyler ondulează, creează bucle, îndreaptă, usucă părul, poate fi folosit pentru toate tipurile de păr şi, foarte important este că, având ajutorul său, se poate realiza o coafură deosebită, originală mai ales că aparatul a  fost reproiectat  pentru o stilizare mai rapidă și mai ușoară a părului, fără căldură extremă, grație îmbunătățirii fluxului de aer Coandă, tehnologie care stă la baza funcționării sale.

Cu ajutorul accesoriului uscător multifuncţional pre-coafare Coandă, părul se poate usca, netezi putând fi ascunse firele rebele sau, din contră, putând fi puse în evidenţă aspecte noi, moderne, extrem de stilate şi interesante. Două jeturi de aer acționează simultan pe părul uscat și drept cu până la 58% mai puțin păr electrizat și fire rebele. Cu noile bare de ondulare ale Dyson Aiwrap multistyler pot fi realizate bucle naturale precum şi volume neregulate, într-un timp redus, atragând și înfășurând părul în jurul barei. Deasemenea, peria pentru netezire îndreaptă ferm chiar și părul rebel, eliminând efectul static pentru ca rezultatul final să fie cel așteptat. În acelaşi timp, cu peria moale de netezire poate fi realizat un look natural şi volum al părului, terminațiile moi protejând scalpul în timpul coafării.

Șuvițe lucioase și sănătoase, look-ul perfect de Revelion

Părul întins și strălucitor este mereu la modă iar la petrecerea de Revelion acestea arată excelent în plină lumină. Barele de ondulare ale aparatului de coafat Dyson Aiwrap multistyler generează tensiunea necesară pentru o îndreptare eficientă a firelor de păr astfel încât părul să fie întins.

Pregătirile pentru sărbătorirea Anului Nou nu lasă întotdeauna timp de o programare la salon iar în acest loc se poate sta în aşteptare un timp îndelungat.

Uscătorul de păr Dyson Supersonic

Uscătorul de păr Dyson Supersonic oferă aceleași rezultate acasă, având grijă de sănătatea șuvițelor și scalpului. Acesta integrează tehnologii inovatoare, printre care se numără și controlul inteligent al căldurii ce previne deteriorarea extremă, fiind conceput pentru diferite tipuri de păr. Grație celor cinci accesorii cu care vine la pachet, aranjarea părului e rapidă și mereu impecabilă. Se pot obţine astfel volum și strălucire ca la salon, în timp record.

Sfaturi experte pentru realizarea coafurii pentru Revelion

Iată câteva sfaturi obţinute chiar de la cei mai experimentaţi hair stilişti pentru a realiza coafura dorită pentru Revelion:

Sunt două moduri prin care puteţi face ca părul să ia forma pe care o doriţi: prin hidratare, cu ajutorul apei, și prin căldură. Dacă folosiţi căldura, trebuie să daţi părului și aer, iar datorită gravității, acesta va cădea din forma pe care aţi dat-o cu ajutorul instrumentelor cu tot cu buclă. Deci este foarte important să folosiţi jetul de aer rece în timpul coafării.

Încercați mereu să folosiți căldură cât mai redusă dacă nu vă confruntați cu un păr rebel. În vederea realizării buclelor, dacă vreţi să obțineţi un look bine definit, trebuie să mențineţi aceeași direcție pe ambele părți. Dacă însă doriţi un look mai natural, este bine să folosiţi Airwrapul în direcția acelor de ceasornic.

Petrecerea de Revelion este deseori un adevărat show, cu multă mişcare, antren şi dans, iar aparatul de coafat Dyson Airwrap multistyler reprezintă o adevărată oportunitate pentru a experimenta coafuri moderne şi idei proprii astfel încât să fiţi unul dintre cele mai reuşite personaje!