O surpriză de la Dyson în luna iubirii

Se spune că februarie este romantică, luna în care se visează, luna în care se plăsmuiesc proiecte de viitor. În acelaşi timp este şi luna iubirii în care se serbează ziua îndrăgostiţilor. Şi dacă “love is in the air” atunci cu siguranţă că fetele şi femeile trebuie să fie atractive iar părul şi coafura joacă în acest caz un rol special. Iată că Dyson vine în întâmpinare cu un instrument nou, Dyson Airstrait™,   un aparat de îndreptat părul umed-uscat care revoluţionează modul de aranjare şi coafare a părului, arată excelent şi care, cu siguranţă, va face deliciul fanilor frumuseţii.

“Expertiza pe care am dobândit-o în ultimii 25 de ani ne-a permis să furnizăm primul nostru aparat de îndreptare a părului, umed la uscat, fără plăci fierbinți și fără daune termice. Oferind simplitatea utilizării pe care oamenii o adoră la plăcile de păr, dar cu ajutorul fluxurilor de aer de viteză mare, Dyson Airstrait™ economisește timp, menține rezistența părului și creează un stil de păr drept natural de zi cu zi”, spune chiar James Dyson, inginer-şef şi fondatorul companiei Dyson şi care s-a implicat direct în proiectarea şi realizarea noului aparat.

Aparat de îndreptat părul Dyson Airstrait™ are două moduri de funcţionare

Cum funcționează Dyson Airstrait?

Arma secretă a noului aparat sunt jeturile de aer cu precizie. De-a lungul brațelor aparatului sunt două deschideri de 1,5 mm. Prin acestea,  fluxul de aer este accelerat creându-se astfel două lame de aer cu viteză mare.

Proiectate la un unghi de 45°, lamele converg la formarea unui jet de aer concentrat, creând forță direcționată în jos pentru a îndrepta părul în mod controlat pe măsură ce usucă.

Cum se foloseşte aparatul de îndreptat părul Dyson Airstrait

Şuvițele de păr sunt aliniate cu un finisaj neted și strălucitor. Dyson Airstrait™ este recomandat şi pentru realizarea de coafuri cu bucle.

Motorul Hyperdymium™, suficient de mic pentru a încăpea în mâner,  este ușor și eficient de puternic pentru a genera fluxul de aer necesar pentru a usca și îndrepta părul simultan, din starea sa udă.

Cum se utilizează Dyson Airstrait

Aparatul de îndreptat Dyson Airstrait™ are ca moduri de coafare “Umed” și “Uscat” precum și un mod “Cool” pentru a seta stilul. Poate fi deci folosit atât pe părul umed cât şi pe cel uscat. Modurile “Umed” și “Uscat” sunt prestabilite cu combinația specifică de temperatură și flux de aer pentru rezultatele cele mai bune. În modul “Umed” se pot alege dintre trei setări de căldură: 80°C, 110°C și 140°C iar în modul “Uscat” 120°C, 140°C  sau  “boost” de completare. Pentru controlul fluxului de aer, există două setări de viteză, debit scăzut și debit mare, precum și un mod de uscare la rece și uscare rădăcină.

Pentru a folosi cu succes aparatul Airstrait, pur și simplu utilizați setarea corectă și trageți prin păr, la fel ca în cazul folosirii unei plăci de îndreptat. Dyson recomandă apoi utilizarea modului de uscare a rădăcinii, care ajută la uscarea părului care este prea aproape de aceasta.

Un avantaj special: controlul inteligent al căldurii

La fel ca restul gamei Dyson de îngrijire a părului, Airstrait™dispune de un control inteligent al căldurii. Termistorii de sticlă măsoară temperatura fluxului de aer de până la 30 de ori pe secundă pentru a preveni deteriorarea prin temperaturi extreme și proteja luciul natural al părului. Aceste informaţii sunt trimise la microprocesorul care reglează elementul de încălzire, asigurându-se astfel că fluxul de aer nu depășește temperatura necesară.

Aparatul de îndreptat părul Dyson Airstrait™ (Albastru de Prusia/Cupru strălucitor)

Noul aparat de îndreptat părul Dyson Airstrait™ va fi disponibil în România din data de 5 februarie 2024 la preţul de 2.499,99 lei. Poate fi achiziţionat la precomanda de aici: https://www.dyson.com.ro/dyson-airstrait-albastru-de-prusia-cupru-stralucitor