ARIPILE ZEILOR  – o nouă expoziţie de pictură şi grafică semnată de Paula Craioveanu

Paula Craioveanu vă invită astăzi la vernisajul noii sale expoziţii din seria Neomitologie la ora 18:30 la Ordinul Arhitecților, filiala București, str. Sf. Constantin nr. 32

Arhitectă, absolventă a Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu“ din București și Doctor în Arte Vizuale a Universității de Arte București, Paula Craioveanu este un artist consacrat care abordează cu precădere în lucrările sale tema mitologiei.

Paula Craioveanu

Începută cu mai mulţi ani în urmă, seria Neomitologie este îmbogăţită pe an ce trece cu lucrări noi, cum este şi cazul expoziţiei “Aripile zeilor”, care prezintă concepţia în evoluţie a artistei privind interpretarea contemporană a miturilor eterne.

“Asemenea eroilor din mitologie, personajele din pictura mea, ne amintesc de capacitatea de a rămâne frumoși și buni, în ciuda trecerii timpului și de importanța sacralității în întreaga existență. Experiențele umane conferă  acestor subiecte un plus de magie și mister”, aşa îşi expune Paula Craioveanu concepţia sa privind tema mitologiei în lucrările sale.

Lucrările noii expoziții “Aripile zeilor” a Paulei Craioveanu ne duc pe tărâmul zeilor, într-o viziune postmodernă. Expoziția are loc la Ordinul Arhitecților, filiala București, str. Sf Constantin 32, în perioada 18-30 aprilie 2024. Vernisaj joi 18 aprilie ora 18:30.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *