Casă de vedetă: vila fermecătoare a Camilei Cabelo din Hollywood

Hollywood Hills este locația ideală pentru acces ușor la celebrele studiouri de film şi de înregistrări,  un magnet pentru autobuzele turistice care caută vedetele precum și ca locație de fundal pentru multe filme. Printre celebritățile care au trăit și trăiesc acolo se includ: Katy Perry, Ben Affleck, Kevin Costner, Britney Spears, Bryan Austin Green, Justin Timberlake, Denise Rosner. Aici şi-a cumpărat o vilă mai noua vedetă a câtecului pe ritmuri cubaneze Camila Cabelo.

Vilă în stil mediteranean

Situată deasupra Sunset Strip, casa de 3.579 de metri pătrați prezintă elemente de arhitectură de stil colonial spaniol şi aduce un aer mediteranean: grădina cu ziduri și poarta din fier forjat, arcade și împrejmuirea șemineului cu gresie lucioasă şi motive arabe.

Casa cu patru dormitoare și patru băi a fost construită în 1977. Cu toate actualizările din secolul al XXI-lea, păstează în același timp farmecul original.

Având în vedere o intimitate completă atât la exterior cât şi la interior, un perete înconjoară curtea din spate și piscina cu apă sărată.

Deşi sunt volumetrii mari şi deschideri de arce impunătoare, vila păstrează o intimitate naturală. Plantele şi florile sunt prezente peste tot iar mobilierul este plăcut, fără să epateze. Livingul se deschide majestuos către terasa care dă spre piscină.

Bucătăria și băile sunt moderne și elegante, cu mult caracter. Ușile de sticlă se îndepărtează pentru a crea un prag de separare între camera de familie, terasa în aer liber și grădina. Vila organizată pe două niveluri are podele din lemn învechit și gresie peste tot.

Apartamentul principal are propriul șemineu de vis. Pe lângă piscină, există un șemineu în aer liber, zonă de grătar și zonă de luat masa. Există, de asemenea, un garaj atașat pentru două mașini și o spălătorie.

Nu în ultimul rând, având un studio complet de înregistrare cu echipament profesional și o cabină vocală, casa este ideală pentru interpreți sau aspiranți având un studio complet de înregistrare.

Vedetă

Născută în Cuba, dar crescută la Miami, cariera Camilei Cabello a început când a apărut în The X Factor în 2016 și a devenit parte a grupului Fifth Harmony, creat de Simon Cowell, unde s-a remarcat. De acolo, s-a despărţit şi, realizând pe cont propriu mega-hiturile ca „Havana” și „Senorita”, a câştigat aproape 100 de premii, inclusiv două Latin Grammy și patru American Music Awards. La doar 24 de ani, Cabello se pregătește probabil pentru un viitor de mare succes.

Deși împreună de doi ani, cuplul având ca protagonistă pe Camila Cabelo, s-a separat, dar sunt încă cei mai buni prieteni unul celuilalt, potrivit USA Today. Oare despărțirea a fost determinată pentru a-și scoate casa la vânzare? În așteptarea tuturor noilor schimbări din viața personală a Camilei Cabelo, vânzarea fermecătoarei ei case din Hollywood Hills este un pas important.

Credit foto: Neue Focus

Sursa: www.compass.com