Sylvester Stallone a vândut o casă în stil colonial spaniol şi a cumpărat alta în Miami

Am afirmat într-unul din articolele precedente că, după ce o proprietate este locuită de o mare vedetă, preţul acesteia creşte. Motivul este că, în acest fel capătă o poveste. Dar acest fapt nu este totdeauna valabil.

Potrivit Los Angeles Times, Sylvester Stallone a vândut recent vila din deșertul La Quinta, California, cu 3,15 milioane de dolari. Mult mai puțin faţă de 4,5 milioane de dolari pe care i-a plătit cu 10 ani în urmă.

Stallone a listat mai întâi proprietatea cu patru dormitoare, patru băi la un an după ce a cumpărat-o. Apoi a cerut 3,63 milioane de dolari pentru aceasta în 2014. Cel mai recent preț cerut a fost de 3,35 milioane de dolari.

Vila în stil colonial spaniol

Situată în comunitatea exclusivistă Madison Club, casa de 4.889 de metri pătrați a lui Stallone combină atât detalii în stil colonial spaniol, cât și mediteranean.

Sâlpi de marmură în față, tavane înalte cu grinzi din lemn, uși arcuite și pardoseli din lemn de esență tare, sunt câteva dintre caracteristicile constructive şi arhitecturale ale vilei.

Livingul are un  șemineu supradimensionat din marmură sculptată care, împreună cu un candelabru mare antic, atârnat deasupra spațiului. Oferă o notă maiestoasă. încăperii.

Sala de mese are uși franceze care se deschid spre curtea acoperită din din spate.  Unul dintre cele patru dormitoare are șemineu din piatră.

Apartamentul principal, situat la etajul al doilea, are propriul balcon privat, șemineu și baie finisată cu marmură.

În spate, există o bucătărie acoperită în aer liber, în plus față de terasa menționată. Deasemenea, o piscină alimentată cu fântână, un centru spa și un focar perfect pentru distracție.

Un pârâu artificial se învârte prin terenul amenajat. Vecinii celebri ai lui Stallone includ nume notorii precum Kim Kardashian West.

Actorul a deținut anterior o altă vilă în Thousand Oaks, pe care a vândut-o cu 4,2 milioane de dolari în 2011. Aceasta a avut peste 500 de metri de malul mării și cuprindea trei dormitoare și trei băi.

A cumpărat o altă proprietate in Florida

Se pare că Rocky preferă soarele din Florida de Sud decât să alerge din nou pe treptele din față ale Muzeului de Artă din Philadelphia, cum a făcut pentru unul dintre filmele sale când se antrena pentru partida de box.

Potrivit Palm Beach Daily News, înregistrările proprietății arată că Sylvester Stallone a cumpărat un complex întins în Palm Beach cu 35,375 milioane de dolari. Construită în 2014, proprietatea cuprinde un total de 13.241 de metri pătrați de spațiu de locuit. Inclusiv o casă principală de 10.500 de metri pătrați. Deasemenea o cabană în aer liber la piscină și o pensiune detașabilă considerabilă. Casa principală în stil spaniol are cinci dormitoare și șase băi, o sală de sport și o cramă cu temperatură controlată. O piscină și un spa, separat în curtea din spate, oferă, de asemenea, acces la lacul Worth și la plajă cu nisip printr-un doc privat. În total, proprietatea oferă 253 de metri liniari de malul lacului, conturată cu un dig mic.

Foto: Doyle Terry

1 thought on “Sylvester Stallone a vândut o casă în stil colonial spaniol şi a cumpărat alta în Miami

Comments are closed.