Un Crăciun în nuanţe Raspberry Blush 

Sărbătoarea Crăciunului se apropie cu paşi uriaşi şi ne preocupă în primul rând cum organizăm această zi, cum împodobim bradul, ce decoraţii folosim, ce cadouri pregătim. În toate aceste preocupări, în prim plan este decorul pe care îl preconizăm, iar legat de acesta culorile joacă un rol fundamental.

Nu trebuie să uităm că este o sărbătoare şi mai ales una tradiţională, iar culoarea principală pe care o alegem va defini atmosfera şi ambianţa pe care dorim să o creăm. Ştim că instituţiile şi companiile producătoare care oferă soluţii pentru design prezintă propuneri privind culoarea şi paleta de culori ale anului, însă nu totdeauna aceste propuneri se potrivesc cu dorinţele şi aşteptările majorităţii oamenilor. Vine un moment în care aceştia nu mai vor doar aşteptări şi promisiuni exprimate prin nuanţe neutre şi terne,

Crăciunul fiind o sărbătoare a bucuriei, a vieţii, a purităţii, a optimismului care energizează și ridică moralul. De aceea culoarea aleasă de Benjamin Moore pentru 2023, Raspberry Blush, este nuanţa cea mai indicată pentru decoraţia de Crăciun, atingând coarda potrivită pentru scena de sărbătoare. Această nuanță saturată de roșu-portocaliu este definiția culorii carismatice. Aşa cum este nevoie pentru sărbătoarea Crăciunului,

Raspberry Blush este expresivă, dinamică, intensă, îndrăzneaţă şi ne invită să ne bucurăm de clipa de faţă şi să fim încrezători, indiferent de prezentul contradictoriu şi de nesiguranţa zilei de mâine. Dar mai presus de toate este o culoare pură, strălucitoare şi veselă, plină de viaţă. Aşa că puteţi alege globurile care împodobesc bradul, panglicile festive, crăciuniţele şi hârtia cu care ambalaţi cadourile în această culoare.

Masa este importantă în sărbătorirea Crăciunului. Pentru o aranjare festivă puteţi alege faţa de masă în culoarea Raspberry Blush, dar şi şervetele sau aranjamentele florale cu crăciuniţe în aceeaşi nuanţă, mai ales că în decorurile contemporane se poartă ton pe ton.

Nu uitaţi că Benjamin Moore este una dintre cele mai importante firme mondiale producătoare de vopsele premium, iar Murali Store este acum distribuitor oficial Benjamin Moore in România. Astfel, dacă intenţionaţi să zugrăviţi un perete, să vopsiţi o suprafaţă din lemn sau să alegeţi materialele textile din casă în această culoare, veţi fi în tendinţe în tot anul viitor.

În ceea ce priveşte vopsitul, Benjamin Moore oferă produse de top, cum este Aura, care creează culori profunde, intense și bogate, cum este Raspberry Blush şi prin care obiectele finisate capătă personalitate, prestigiu și eleganță.

O culoare iese mai bine în evidenţă atunci când este folosită în combinaţie cu alte culori. Una dintre cele propuse de Benjamin Moore în paleta de culori care poate însoţi nuanţa Raspberry Blush este Starry Night Blue, un albastru puternic, strălucitor, o nuanță ce insuflă romantism, exact ce este necesar pentru noaptea magică de Crăciun.

Poate nu este prea târziu să alăturaţi globurilor de Crăciun o draperie sau o canapea cu catifea în nuanţa Starry Night Blue, pe fondul muzical al hitului lui Elvis Presley “Blue, blue Christmas”.

1 thought on “Un Crăciun în nuanţe Raspberry Blush 

Comments are closed.