Dyson Airwrap multistyler:  în orice împrejurare te simţi bine în pielea ta cu coafura potrivită

Lansat anul trecut în România, aparatul de coafat Dyson Airwrap multistyler ondulează, creează bucle, îndreaptă, usucă părul şi, mai mult, poate fi folosit pentru toate tipurile de păr

Suntem în plină vară, este cald, este frumos şi sunt planificate foarte multe activităţi. Dacă pentru bărbaţi este mai uşor, pentru doamne şi domnişoare ţinuta şi în special coafura  trebuie să  fie adecvate fiecărui eveniment, fie că este vorba de o ieşire la restaurant, terasă, discotecă, la o plimbare, la piscină sau la sala de fitness.

Cu noul Aparat de coafat Dyson Airwrap multistyler îţi poţi câştiga stima de sine

Problema este că majoritatea instrumentelor de coafare ignoră faptul că tipurile de păr sunt foarte diferite – un accesoriu care funcționează pentru un tip de păr, ar putea fi nepotrivit pentru altul. Mai mult, coafura trebuie să se potrivească perfect şi cu vestimentaţia aleasă. În multe cazuri este necesar ca felul în care este purtat părul să fie schimbat rapid, de exemplu după ce ai fost la piscină şi prietenii te aşteaptă la restaurant. Ce se poate face?

Toate aceste probleme dispar cu noul aparatul de coafat Dyson Airwrap. Este deosebit de important ca doamnele şi domnişoarele să arate bine, să aibă stimă de sine iar o coafură reuşită şi potrivită este esenţială în acest sens. Aceasta poate influenţa chiar şi modul de interacţionare cu persoanele din jur şi felul în care se stabilesc relaţii cu acestea. 

Dyson Airwrap multistyler – multifuncţional şi inteligent

Lansat anul trecut în România, aparatul de coafat Dyson Airwrap multistyler ondulează, creează bucle, îndreaptă, usucă părul şi, mai mult, poate fi folosit pentru toate tipurile de păr. A fost reproiectat  pentru o stilizare mai rapidă și mai ușoară a părului, fără căldură extremă, grație îmbunătățirii fluxului de aer Coandă, tehnologie care stă la baza funcționării sale. Cu ajutorul accesoriului uscător multifuncţional pre-coafare Coandă, părul se poate usca, netezi putând fi ascunse firele rebele. Două jeturi de aer acționează simultan pe părul uscat și drept pentru a-l netezi și a oferi un aspect perfect al părului, cu până la 58% mai puțin păr electrizat și fire rebele.

Accesorii Dyson Aiwrap multistyler

Cu noile bare de ondulare ale Dyson Aiwrap multistyler pot fi realizate bucle naturale şi voluminoase în sensul acelor de ceasornic și în sens opus, reducând timpul de coafare, fluxul de aer Coandă atragând și înfășurând părul în jurul barei. Deasemenea, peria pentru netezire îndreaptă ferm chiar și părul rebel, eliminând efectul static pentru ca rezultatul final să fie cel așteptat. În acelaşi timp, cu peria moale de netezire poate fi realizat un look natural şi volum al părului, terminațiile moi protejând scalpul în timpul coafării.

Dyson Airwrap multistyler, indispensabil în vacanţe

În vacanţe şi în concedii mergem la mare sau la munte, vizităm alte meleaguri. Părul este expus mult timp la soare devenind mai uscat iar apa sărată a mării nu are nici ea efecte pozitive. Părul trebuie întreţinut mai atent iar, aşa cum am mai arătat, este necesară mai des schimbarea look-ului. Din nou, Dyson Airwrap multistyler reprezintă soluţia ideală.

.