Cel mai colorat cadou de Moş Nicolae

Decembrie este luna cadourilor iar acestea se dăruiesc de multele ocazii din această lună, fie că este vorba de Moş Nicolae, Crăciun sau Revelion. Cu cât sunt mai colorate cu atât cadourile aduc mai multă bucurie.

Tradiţii

Copiii îşi pun ghetele de cu seară pentru ca a doua zi de dimineaţă să găsească în ele cadouri. Sunt cadouri mai mici dar colorate. Aceasta este tradiţia dar stilul de viaţă s-a mai schimbat şi odată cu acesta şi obiceiurile. De Moş Nicolae primesc cadouri şi adolescenţii şi tinerii. Generaţia Z nu pierde nici o ocazie în a dărui sau primi cadouri.  Culorile şi texturile obiectelor dăruite au o importanţă extremă legat de satisfacţia celor care le primesc. Numeroase studii şi cercetări atestă acest aspect iar cadourile trebuie să fie plăcute la atingere iar culorile lor cele în tendinţe. Să nu uităm deasemenea că luna decembrie este şi cea în care se decide culoarea anului ce va să vie şi care va influenţa hotărâtor moda, designul de obiect şi de interior adică aşa cum vor arăta obiectele vestimentare, accesoriile şi decoraţiile.

Există tendinţe în ceea ce priveşte culorile iar oamenii, adolescenţii şi tinerii au o atracţie specială pentru anumite culori. Trebuie spus că în ultima perioadă de timp aprecierile mai noi ale culorilor în special de către tineri se îndreaptă spre nuanţele pastelate de tip macarons şi cele metalizate. Aceste tendinţe se potrivesc excelent cu momentul actual. Până la Crăciun avem nevoie de o atmosferă de linişte şi pace, să fim deci înconjuraţi de nuanţe moi, în timp ce, odată cu venirea Crăciunului, ambianţa devine strălucitoare. Suntem înconjuraţi de globuri decorative în culori metalice iar cadourile şi decoraţiile sunt glamuroase, aurite sau argintate.

Dyson şi culorile

Cunoscând faptul că nuanţele diferitelor culori au o importanţă majoră în modă şi stilul de viaţă, Dyson şi-a format o echipă specială, CMF (Colours Materials and Finishes), care a creat o combinație semnificativă de tonuri care arată şi se simt uimitor. Alegerea acestei game de culori eclectice stă în obiectivul Dyson de a se adapta continuu la cerințele pieței și a răspunde nevoilor sectorului de vârstă foarte tânăr, în special al generației Z. Gama de culori aleasă se referă creativitatea, dinamismul şi curajul tinerilor, lucruri deseori întâlnite în creaţiile acestora. Aparatele Dyson, fie că este vorba de aspiratoare, purificatoare de aer, aparate de încălzire/răcire sau de coafat se prezintă în culori speciale, cum sunt, de exemplu, fuchsia nickel sau albastru de Prusia.

Noua gamă de produse de îngrijirea părului, Ceramic Pop

Aparatul de coafat Dyson Airwrap™ Multistyler Complete Long (Ceramic Pop)

Ediție specială a tehnologiei Dyson, Aparatul de coafat Dyson Airwrap™ Multistyler Complete Long (Ceramic Pop) este o idee excelentă de cadou. În primul rând datorită utilităţii sale: urmează o serie întreagă de sărbători în care doamnele şi domnişoarele se pot prezenta cu coafuri elegante şi spectaculoase cum numai cu ajutorul acestui aparat se pot realiza. Nu mai puţin importante sunt finisajul şi culorile în care se prezintă aparatul de coafat, ceea ce îl face plăcut la utilizare.

Aparatul de coafat Dyson Airwrap™ Multistyler Complete Long Diffuse (Nichel/Cupru) şi Multistyler Dyson Airwrap™

Produsele din gama Ceramic Pop au trei culori diferite și o textură specială care se simte ca ceramica la atingere, deci un material foarte moale care nu lasă urme. Culorile din această colecție exclusivistă sunt inspirate din primul aspirator G-Force, creat James Dyson precum şi din cultura japoneză. Sunt culori foarte actuale şi fancy în nuanţe metalice de argint şi bronz.

Aparatul de coafat Multistyler-ul Dyson Airwrap™ include o cutie pentru depozitare Ceramic Pop care protejează și depozitează în mod îngrijit aparatul și accesoriile reproiectate pentru părul scurt și lung. Noile bare lungi de diferite mărimi (30 şi 40 mm) realizează ondularea părului în ambele direcții iar periile pentru control și modelare precum și accesoriul de netezire multifuncțional Coandă produc uscarea, netezirea și ascunderea firelor rebele.