Tehnologia Dyson prezentă la cea de-a 66-a ediție a Premiilor Grammy

Tehnologia Dyson s-a regăsit, din nou, pe covorul roșu la gala premiilor Grammy din acest an, completând ținutele vedetelor Olivia Rodrigo, SZA și Coco Jones.

Olivia Rodrigo a surprins farmecul vechiului Hollywood pe covorul roșu. Pentru a obține acest look, hairstylistul ei, Clayton Hawkins, a folosit uscătorul de păr Dyson Supersonic™ Professional Edition la setările de căldură medie; Multi-stylerul Dyson Airwrap™, cu accesoriul de 1,2 cm pentru bucle ample, la setările de căldură medie pentru un plus de volum și aparatul de îndreptat părul Dyson Corrale™, utilizat la o temperatură medie, pentru setarea întregului
look.


Puteți găsi mai multe imagini la: https://www.instagram.com/p/C28nD0ApNGW/?igsh=czlodzc2MnRjenBo

SZA a arătat impecabil la gala premiilor Grammy din acest an. Hairstylistul ei, Devanté Turnbull, a folosit aparatul de îndreptat părul, Dyson Airstrait™ pe setările de căldură mare și de flux de aer pentru a usca și a întinde părul, precum și aparatul de îndreptat Dyson Corrale™ pe setarea de căldură mare pentru a netezi părul și a obține un aspect drept și elegant.

Puteți găsi mai multe imagini la: https://www.instagram.com/p/C28768RrGqR/?igsh=MTgwaGl6endobjlrYg==

Coco Jones a arătat senzual pe covorul roșu. Coafeza ei, Ashanti Lation, a folosit aparatul Dyson Airwrap™Multi-styler la temperaturi ridicate. Cu ajutorul  periei de netezire moale a dispozitiviului, părul lui Coco  a fost uscat și coafat rapid și eficient. După ce părul lui Coco a fost dat pe spate și cocul a fost construit, Ashanti a folosit Dyson Airwrap™Multi-styler, optând pentru accesororiul de ondulat părul de dimensiunea 0,8 cm pentru a crea și a ondula șuvițele care îi încadrează perfect fața.

Puteți găsi mai multe imagini la: https://www.instagram.com/p/C281XnMrCok/?igsh=NmF2eXozZ29ldGR5

NOTĂ PENTRU EDITORI – DESPRE DYSON BEATY TECHNOLOGIES

Uscător de păr Dyson Supersonic™: Mic, ușor și rapid. Motorul digital Dyson V9 se află în centrul tehnologiei noastre de îngrijire a părului. Motorul său cu 13 palete se rotește cu până la 110.000 rpm, propulsând 13 litri de aer către amplificator în fiecare secundă. Fiecare accesoriu proiectat oferă precizie, fără a provoca daune termice. Căldura ridicată poate modifica proteinele din părul dumneavoastră, provocând decolorarea culorii părului, motiv pentru care uscătorul de păr Dyson Supersonic™ este proiectat cu o tehnologie inteligentă de control al căldurii pentru a proteja părul împotriva supraîncălzirii. Părul mai puțin deteriorat reflectă mai multă lumină într-o singură direcție, astfel încât pare strălucitor.

Aflați despre această tehnologie aici.

Dyson Airwrap™ multi-styling și uscător: Un singur aparat. 13 atașamente. Stiluri multiple. Mai multe tipuri de păr. Cu control reglabil al fluxului de aer pentru o coafare mai ușoară . Aparatul de coafat Dyson Airwrap™ are un control inteligent al căldurii care măsoară și reglează căldura. Ajută la protejarea părului împotriva deteriorării extreme prin căldură și menține strălucirea. Ondulează, modelează, netezește și ascunde firele de păr rebel. Fără daune cauzate de căldură.

Aflați despre această tehnologie aici.

A close-up of a hair straightener

Description automatically generated

Aparat de îndreptat Dyson Airstrait™: Un nou mod de a usca și îndrepta toate tipurile de păr, de la umed la uscat, folosind doar aer. Fără plăci fierbinți. Fără daune cauzate de căldură. Proiectat pentru mai multe tipuri de păr, cu Dyson Airstrait™ puteți obține un stil drept natural, păstrând în același timp rezistența și aspectul sănătos al părului.

Coafura de păr este cuprinsă de două brațe, de unde o lamă de aer de înaltă presiune cu unghi precis este forțată în jos și în păr, uscând și aranjând simultan părul drept, cu un singur aparat.

Aflați despre această tehnologie aici.

Placa de îndreptat părul Dyson Corrale™: Potrivită pentru toate tipurile de păr, placa de îndreptat părul Dyson Corrale™ dispune de o tehnologie de pionierat cu plăci flexibile, proiectată pentru a aplica căldura și tensiunea în mod egal pe firele de păr la fiecare trecere, reducând dependența de căldură.

Combinat cu tehnologia Dyson cu baterie litiu-ion cu 4 celule, aparatul de îndreptat Dyson Corrale™ oferă performanțe fără cablu, ceea ce îl face instrumentul perfect pentru cei care doresc să aibă grijă de părul lor prin reducerea deteriorării cauzate de căldură, fără a compromite stilul. Libertatea facilitată de utilizarea fără cablu permite coafarea de oriunde, fie ca vorbim de de birou sau de club. Acest dispzoitiv este ideal pentru petrecerea de la birou sau pentru retușuri în drum spre întâlnirile festive în familie.

Aflați despre această tehnologie aici.