Ronnie Wood (Rolling Stones) şi-a pus în vânzare casa din Londra

Celebrul chitarist Ronnie Wood, unul dintre cei patru membri ai celebrei trupe de rock  The Rolling Stones şi care este inclus în Rock and Roll Hall of Fame, vinde casa din Londra în care are expusă în prezent o multitudine de opere de artă.

Nu multă lume ştie că rockerul este, de asemenea, un artist vizual ale cărui lucrări au fost expuse în galerii și muzee din întreaga lume. Acum, casa londoneză unde a creat unele dintre aceste opere este de vânzare pentru 3,85 milioane de lire sterline (aproximativ 4,98 milioane de dolari).

Wood a folosit proprietatea ca studio

Potrivit Mansion Global, Ronnie Wood și soția sa, Sally Humphreys, au achiziționat casa din Londra cu cinci etaje şi cinci dormitoare cu o suprafaţă de locuit de 4.100 de metri pătrați din zona Notting Hill cu 2,35 milioane de lire sterline (3,07 milioane de dolari) în 2011. Au locuit în această casă până în 2017, iar apoi, Wood a continuat să o folosească ca spațiu de studio după ce s-au mutat. De fapt, publicația relatează că locuinţa ar putea fi cu ușurință transformată într-o casă cu șapte dormitoare dacă zona atelierului ar fi renovată şi i s-ar da o altă destinaţie.

O casă spectaculoasă în stil eclectic

În luna august, Wood a prezentat aproximativ 20 de tablouri noi într-o expoziție la o casă istorică din afara Londrei, Ashridge House, și, dat fiind situaţia actuală cu pandemia de COVID-10, a donat încasările din vânzarea biletelor către Serviciul Național de Sănătate al Marii Britanii.

Ronnie Wood îşi prezintă o lucrare: trupa Rolling Stones cu componenţii îngeri, în concert în ceruri . Foto: David M. Benett / Dave Benett / Getty Images


Așa cum se potrivește oricărei case situate într-un cartier luxos, proprietatea are facilități, inclusiv o sală mare de recepție, sală de jocuri, seră, terasă pe acoperiș și grădină mare. Încăperile sunt spațioase, luminoase și aerisite, podele din lemn de pin și ferestre mari din podea până în tavan. Multe au șeminee originale având imprimată coroana Angliei.

Bucătăria cu finisaje din marmură. Foto: R3 Photography Ltd

Finisajele din marmură albă (şemineele, blaturile şi zona de perete  din faţa blaturilor de lucru şi a chiuvetelor de la bucătărie), tavanele cu stucaturi, uşile cu tăblii, candelabrele şi arhitectura casei dau un aer clasic  proprietăţii. Designul de interior, accesoriile şi decoraţiile imprimă, însă, un stil eclectic. În acelaşi timp, prin operele de artă, mobilierul (canapele Chesterfield, scaune, fotolii stil revizitate) şi dotări, casa devine vibrantă dar şi foarte confortabilă.



 ”

1 thought on “Ronnie Wood (Rolling Stones) şi-a pus în vânzare casa din Londra

Comments are closed.