Cum arată un autentic conac tradiţional

Un conac autentic trebuie să fie situat în mijlocul naturii şi de multe ori se bucură de existenţa unui parc sau cel puţin o grădină de dimensiuni mari.

Împrejurimile sunt foarte importante, în apropiere se află de obicei un lac sau un râu. Diverse amenajări exterioare oferă posibilităţi multiple de divertisment; terenuri de călărie, terenuri de tenis şi, pentru conacele mai noi, piscină.

În ceea ce priveşte interiorul se foloseşte mult lemn iar şemineele sunt un must. Încăperile sunt mari, foarte înalte, amenajările, în special mobilierul şi accesoriile sunt în stil clasic sau country. Statuetele, atât la interior cât şi la exterior, imprimă un aer de nobleţe, ca şi tablourile de dimensiuni foarte mari.

Situată la aproximativ o oră de centrul orașului Manhattan, clădirea principală a conacului prezentat are  patru dormitoare şi are ca piesă statement o sculptură de artă în aer liber de Beverly Pepper.

Deasemenea există și un amfiteatru care găzduieşte spectacole. Există, de asemenea, o casă de oaspeți cu patru dormitoare, o sculptură din bronz Hanneke Beaumont, o piscină interioară cu camere de cabană, un teren de tenis și grădini cu statuete.

Construit în 1950, între casa principală și casa de oaspeți există un total de opt dormitoare, șapte băi complete, două jumătăți de baie și o zonă de locuit de 8.900 de metri pătrați.

Prezentând un stil care amintește de un castel francez cu liniile de acoperiș și coșurile de fum multiple, proprietatea mare are un aspect ideal pentru petrecerea timpului. Sunt posibilități de drumeții. în rezervația naturală alăturată.

Camerele sunt mari, cu livingul formal și masa, precum și bucătăria cu șeminee mari cu lemne și deschidere spre exterior.

Există mai multe locuri de relaxare și de luat masa, inclusiv o verandă mare închisă. Scările curbate suspendate cu balustradă din fier forjat duc la etajul al doilea cu holul galeriei sale. De obicei se regăseşte o bibliotecă de dimensiuni mari precum şi mai multe saloane de retragere.

Dormitoarele sunt mari, cu tavan cu grinzi din lemn și se deschid către o verandă mare închisă, cu vedere la peisaj.

Foto: Modern Angles