A apărut ediţia a 4-a a revistei Casoteca, septembrie -octombrie

Ediţia  a patra a  Revistei Casoteca, septembrie – octombrie, publicaţie editată de Links PR BCOMM, vine cu o serie întreagă de sfaturi, recomandări  practice, idei şi inspiraţie pentru cei care doresc să îşi (re)amenajeze, renoveze interiorul sau grădina, precum şi pentru cei care vor să îşi construiască o casă.
Recomandările vin din partea unor specialişti, arhitecţi şi designeri, cu mare experienţă. Aceştia sunt colaboratori ai publicaţiei şi prezintă proiecte inspiraţionale şi relevante. Deasemenea sunt prezentate de către specialişti şi soluţii noi, multe dintre ele fiind incluse în categoria eco.

Soluţii în amenajări şi renovări

Una dintre aceste soluţii se referă la un material de construcţie mai puţin cunoscut, dar pe care antreprenorul Dorin Rotaru îl numeşte un material minune,  datorită multiplelor sale proprietăţi: izolator termic şi fonic, rezistenţă sporită la abraziune, ignifug, elastic şi uşor, impermeabil, antialergic.

Casele şi amenajările sunt din nou în prim planul revistei, aducând inspiraţia necesară pentru cei care doresc să îşi construiască o casă sau dotresc o (re)decorare a locuinţei. În acest sens, se prezintă “Casa albastră de la Timişoara”, amenajată cu soluţiile propuse de binecunoscutul designer Corina Săftescu.

Pentru construcţia sau amenajarea locuinţei, ideile de realizare a unei case mediteraneene sunt din ce în ce mai mult apreciate în ţara noastră datorită şi stilului de viaţă asociat acesteia, foarte îndrăgit. Cum obţii astfel naturaleţea şi relaxarea în propria casă, puteţi afla din articolul care prezintă stilul mediteranean.

În acelaşi timp, designerul Maria Dulhan ne împărtăşeşte mai multe ponturi astfel încât să reuşim realizarea unui stil contemporan chiar în cazul unui apartament de dimensiuni reduse. O casă din Guadalahara ne poate inspira din plin în construcţia şi amenajarea unei case noi.

Atenţie la greşelile frecvente în designul camerei de zi! Le puteţi evira dacă vă informaţi asupra lor din articoşul din revista Casoteca.

La rândul ei, apreciatul designer internaţional Genoveva Hossu ne împărtăşeşte cum poţi să obţii interioare armonioase în care energia să circule. Deasemenea, aflăm cum îţi poţi transforma balconul într-o oază de relaxare.

Varietate şi lifestyle

Dar să nu uităm grădina! În acest număr al revistei sunt prezentate trei tipuri de motocoase pentru îngrijirea spaţiilor verzi în sistem eco.

Desigur, stilul de viaţă adiacent amenajărilor este deosebit de important iar ediţia septembrie – octombrie a revistei Casoteca vine cu o bogată serie de articole în acest sens. Turism, automobilism, gastronomie, cronică de carte şi de film asigură un conţinut interesant şi extrem de divers al acestei reviste care se găseşte în magazinele InMedio şi în reţeaua Kaufland.